Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ieri seara, in timp ce imi verificam email-ul, am dat peste: Drama in lumea manelelor. Florin Salam a fost impuscat in cap!, mail ce parea a fi venit din partea celor de la REALITATEA.NET

De curiozitate, am deschis mail-ul, m-am uitat in principal la destinatar: To: undisclosed-recipients, fapt ce din start mi-a atras atentia; am citit, randurile relatate, pana am ajuns la: click aici.

Avand in reflex deja verificarea link-urilor "ascunse" sub anchor text, am observat ca link-ul catre care ma trimiteau era:

http://hitangocity.com/realitatea.gif.exe

!!! Nu accesati adresa.

De aici, cred ca trageti singuri concluzia, insa pentru cei mai putin initiati, link-ul conduce catre descarcarea unui executabil, care, dupa cum probabil banuiti, este un virus. Cred ca multi utilizatori, mai ales cei al caror idol este Florin Salam, au cazut in plasa, dand click si descarcand executabilul in cauza. Asadar obisnuiti-va sa verificati (puneti sageata de la mouse peste link-ul in cauza, iar in partea stanga jos a browser-ului va va aparea locatia catre care trimite link-ul) link-urile pe care intrati, si, daca vi se pare ceva dubios, nu accesati.

Daca stirea era adevarata, trebuia sa fiu trimis catre site-ul realitatea.net, nicidecum catre hitangocity.com

virusf.png

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.