+VladOcs Posted January 21, 2012 Report Posted January 21, 2012 Salut am jucat ceva vreme cs si fiindca castigam ma tot ameninta unul ca ma floodeaza.Eu nu l-am bagat in seama stiind ca am un firewal destul de bun (de la avg 2011)Si spre mirarea mea i-a emrs pingul si a trebuit sa ies din joc. Ce sfaturi aveti sa nu mai patesc asa ceva ?Pot face ceva setari din firewall? iar sa floodezi o persoana nu este ilegal ?
+Pavilion Posted January 21, 2012 Report Posted January 21, 2012 Am găsit nişte subiecte pe google. Poate găseşti şi tu rezolvarea acolo .
gaby Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 Anumite plugin-uri instalate pe un server de Counter Strike iti pot "distruge" config-ul (fpx_max 1, rate 1, etc.), astfel obligandu-te sa iesi din joc si sa iti refaci configul (cel mai bine e sa ai Read Only pe config, iar acesta nu va suferi modificari, decat temporare). Bineinteles, comenzile oferite de plugin-urile gen destroy, fuckoff, etc. pot fi date in mod normal doar de admini. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+VladOcs Posted January 22, 2012 Author Report Posted January 22, 2012 Am mai patit asa, nu este fuckoff sau destroy el ma floodeaza ba fie prin cmd ping sau printr-un program anume.Si el nu era admin, iar in consola setarile erau normale. Tot ce am gasit pe google este egal cu nimic, adica toti spuneau ca fie au serverul floodat de 2 ore fie au patit si ei ca mine si nu stiu ce sa-i faca aluia inafara de sa-l floodeze si ei.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now