Jump to content

Problema partitionare HDD: you cannot create a new volume in this unallocated space...

Recommended Posts

Posted

Urrrr ... am un HDD de 1 TB şi nu mă lasă să fac mai mult de 2 partiţii. (am încercat şi W7 Ultimate şi W7 Home Premium.. acelaşi rezultat :()

You cannot create a new volume in this unallocated space because the disk already contains maximum number of partitions.

Posted

Primesti acea eroare deoarece sistemul de partitionare al windows-ului suporta maxim 4 partitii primare.

De obicei un hard-disk este de configurat cu o singura partitie primara si o partitie extinsa. Partitia extinsa poate avea pana la 23 de litere de unitate atribuite in cadrul acesteia.

Exista trei tipuri de partitii: partitii primare, partitii extinse si unitati logice. Un disc poate contine pana la patru partitii primare (doar una dintre ele poate fi activa), sau trei partitii primare si o partitie extinsa. In partitia extinsa, utilizatorul poate crea unitati logice (adica "simularea" mai mulor hdd-uri de dimensiuni mai mici).

Vezi aici mai multe informatii: http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-performance/windows-7-disk-management-utility-doesnt-allow/6d938215-a398-4d13-8d34-662e4dddf8ce

P.S: Vezi si: .

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.