Jump to content

Home Cinema De Buzunar De La Sony


gaby

Recommended Posts

75037127jd8.jpg

Bavaria Theatre DAV-IS10 este o noua incinta audio 5.1 lansata de Sony, care atinge printre cele mai bune standarde de calitate actuale. Aceasta nu este insa o noutate, intrucat sisteme audio performante sunt lansate saptamanal de marii producatori.

Inovatia Sony vine prin integrarea unei puteri de 550W RMS intr-un sistem ai carui sateliti sunt de marimea unei mingi de tenis. Acesta nu este insa singurul avantaj care poate recomanda aceasta incinta ca fiind ideala pentru utilizatorii casnici. Fiecare din cei cinci sateliti ofera cate 70W RMS, iar subwooferul format din doua difuzoare de 100W completeaza suntele clare si puternice ale acestui sistem.

Bavaria Theatre DAV-IS10 ne va oferi insa si alte surprise placute. Tehnologia de codare DolbyDigital este prezenta alaturi de Pro Logic II si Digital Theatre System, sisteme de codare de inalta calitate pentru redarea sunetului pe 6 sau mai multe canale folosite de obicei in industria cinematografica.

21589522xi4.jpg

Un alt plus il reprezinta integrarea sistemului Digital Cinema Auto Calibration, care ofera un setup foarte simplu si eficient in functie de incaperea in care doriti montarea dispozitivului. Printre alte facilitati de ultima generatie se numara: doua porturi Digital Media comaptibile cu playerele MP3 si Network WALKMAN, tehnologia TDM-BT1 care foloseste fisierele audio din dispozitive cum ar fi A2DP prin intermeniul Bluetooth 2.0. De asemenea, prin TDM-NC1, sistemul Bavaria

DAV-IS10 se poate conecta la orice dispozitiv WiFi: laptop, telefon sau PDA si poate reda melodiile dumneavostra preferate printr-o conexiune wireless.

23vn3.jpg

Portable Audio Enhancer este un procesor de semnal foarte sofisticat care ofera o calitate superioara sunetului compresat de pe playerele portabile. Unitatea de control are integrata un player DVD, MP3 si CD alaturi de un radio RDS FM/AM. Tastele foarte fine confera dispozitivului si un aspect atractiv, alaturi de performantele tehnice. Nuanta sobra a componentelor acestei incinte audio reprezinta un plus de profesionalism. In plus, DAV-IS10 poate lucra si cu semnale video prin intermediul portului HDMI, convertindu-le la o rezolutie 720p sau1080i.

Cu cinci sateliti masurand 5,6 x 4,3 x 3,9 cm, un subwoofer de mare putere si o unitate de control performanta, Bavaria Theatre DAV-IS10 va fi un adversar redutabil pe piata incintelor audio odata cu lansarea sa din luna septembrie a acestui an.

sursa plugin.ro

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.