Jump to content

Recommended Posts

Posted

Scopul uni audit seo este acela de a determina elementele care franeaza la o buna indexare si pozitionare in motoarele de cautare a unui website. In general persoanele care apeleaza la servicii SEO, sunt acele personae care au investit intr-un site si isi dau seama ca nu au rezultatele dorite. Printr-un astfel de audit (analiza) se pot determina si indrepta greseli importante in promovarea unui website.

Cateva cuvinte despre importanta unui Audit SEO si cum se desfasoara acesta, puteti afla de aici. http://www.fzones.com/blog/19-importanta-unui-audit-seo

Va asteptam!

Scuze de dublul post.

• 2 weeks later...
Posted

(habar n-am personal cei chestia aia despre care vorbesti)

nici eu n-am habar.. cred ca e un fel de site-ul tau e bun fiindca are asta dar e rau ca n-are ceva

Posted

(habar n-am personal cei chestia aia despre care vorbesti)

Exact; doar din punct de vedere SEO (optimizare pentru motoarele de cautare):

Scopul uni audit seo este acela de a determina elementele care franeaza la o buna indexare si pozitionare in motoarele de cautare a unui website. In general persoanele care apeleaza la servicii SEO, sunt acele personae care au investit intr-un site si isi dau seama ca nu au rezultatele dorite. Printr-un astfel de audit (analiza) se pot determina si indrepta greseli importante in promovarea unui website.

Cum arata un Audit SEO realizat de catre Echipa Fzones?

1. Date generale despre site

2. Keyword Research

3. Competition Research

4. Infrastructura Site-ului

5. Continutul Site-ului

6. Reteaua de Link-uri

7. Concluzii

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

nici eu n-am habar.. cred ca e un fel de site-ul tau e bun fiindca are asta dar e rau ca n-are ceva

Nu vreau sa fiu rau, dar nu pot sa cred ca nu ati auzit niciodata cuvantul Audit SEO sau Analiza SEO

Cat despre audit, vedeti ca sunt cateva prezente pe site-ul din semnatura.

GABY +1 de la mine, si mersi pentru lamurire si completare

• 7 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.