EpureIonut Posted February 15, 2012 Report Posted February 15, 2012 De foarte putin timp am dat drumul la o campanie noua. Audit SEO Gratuit. Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati adresa/link-ul site-uluii dvs si veti primi un audit complet, si gratuit. Mai multe detalii despre auditul SEO putei gasi si aici. http://www.fzones.com/blog/20-audit-seo-gratuit Va astept cu link-urile voastre Servicii Web Design Rent a Car Sibiu
EpureIonut Posted February 15, 2012 Author Report Posted February 15, 2012 Scopul uni audit seo este acela de a determina elementele care franeaza la o buna indexare si pozitionare in motoarele de cautare a unui website. In general persoanele care apeleaza la servicii SEO, sunt acele personae care au investit intr-un site si isi dau seama ca nu au rezultatele dorite. Printr-un astfel de audit (analiza) se pot determina si indrepta greseli importante in promovarea unui website. Cateva cuvinte despre importanta unui Audit SEO si cum se desfasoara acesta, puteti afla de aici. http://www.fzones.com/blog/19-importanta-unui-audit-seo Va asteptam! Scuze de dublul post. Servicii Web Design Rent a Car Sibiu
EpureIonut Posted February 24, 2012 Author Report Posted February 24, 2012 Nici cand este ceva gratis nu se ofera lumea. Servicii Web Design Rent a Car Sibiu
+GodsOtherHand Posted February 24, 2012 Report Posted February 24, 2012 Ar fi o chestie interesanta sa faci unu pentru acest site, sa vada lumea ce sti (habar n-am personal cei chestia aia despre care vorbesti) love is a verb Love is a doing word
+alex008 Posted February 24, 2012 Report Posted February 24, 2012 (habar n-am personal cei chestia aia despre care vorbesti) nici eu n-am habar.. cred ca e un fel de site-ul tau e bun fiindca are asta dar e rau ca n-are ceva
gaby Posted February 24, 2012 Report Posted February 24, 2012 (habar n-am personal cei chestia aia despre care vorbesti) Exact; doar din punct de vedere SEO (optimizare pentru motoarele de cautare): Scopul uni audit seo este acela de a determina elementele care franeaza la o buna indexare si pozitionare in motoarele de cautare a unui website. In general persoanele care apeleaza la servicii SEO, sunt acele personae care au investit intr-un site si isi dau seama ca nu au rezultatele dorite. Printr-un astfel de audit (analiza) se pot determina si indrepta greseli importante in promovarea unui website. Cum arata un Audit SEO realizat de catre Echipa Fzones? 1. Date generale despre site 2. Keyword Research 3. Competition Research 4. Infrastructura Site-ului 5. Continutul Site-ului 6. Reteaua de Link-uri 7. Concluzii 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
EpureIonut Posted February 24, 2012 Author Report Posted February 24, 2012 nici eu n-am habar.. cred ca e un fel de site-ul tau e bun fiindca are asta dar e rau ca n-are ceva Nu vreau sa fiu rau, dar nu pot sa cred ca nu ati auzit niciodata cuvantul Audit SEO sau Analiza SEO Cat despre audit, vedeti ca sunt cateva prezente pe site-ul din semnatura. GABY +1 de la mine, si mersi pentru lamurire si completare Servicii Web Design Rent a Car Sibiu
+GodsOtherHand Posted February 24, 2012 Report Posted February 24, 2012 Well neavand nici o legatura cu chestiile astea, e si normal sa nu fi auzit love is a verb Love is a doing word
EpureIonut Posted February 24, 2012 Author Report Posted February 24, 2012 Well neavand nici o legatura cu chestiile astea, e si normal sa nu fi auzit Si uite, o sa fac si o analiza pentru acest forum, desi nu isi prea are rostul. Sta bine la majoritatea cuvintelor cheie, are o indexare foarte buna, dovada ca proprietarul este un foarte bun webmaster Servicii Web Design Rent a Car Sibiu
EpureIonut Posted October 17, 2012 Author Report Posted October 17, 2012 Audit SEO Gratuit oferit de S.C Fzones Media Design SRL Nu se accepta site-uri pe subdomenii wordpress.com Fie ca este vorba de un site de prezentare, blog, blog de afacere sau magazin virtual postati pe pagina de mai jos link-ul dvs. Va asteptam! Audit SEO Gratuit Servicii Web Design Rent a Car Sibiu
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now