Jump to content

Problema Cu Jocurile / Programele / Muzica / Filmele, Etc.


LeadeR

Recommended Posts

Nu stiu ce titlu sa pun, sa va spun problema mea

Acum 2 zile nu imi mergea niciun joc, cand intram in el ecranul era negru si asa ramanea, dupa pc mp3,avi...etc nu mergea, nici dupa youtube nu mergea, skype la fel arata ca se logheaza dar nimic statea asa, se incarca bara aia pana la pasti. Astazi de dimineata am reinstalat windows-ul totul mergea, jocurile, youtube, mp3, avi dupa pc, mp4 ...etc skype la fel mergea, m-am dus la scoala si cand am venit ca sa vezi iar nu mergea skype,mp3,youtube,jocuri, am dezinstalat skype, iar acum merge doar youtube, mp3,avi... jocurile la fel negru ... ce sa fac ?

p.s la jocuri, eu ma joc doar fifa 07 si cs 1.6 alte jocuri nu ma joc

p.s2 nu cred ca in fiecare zi trebuie sa iau driverele si sa le instalez iar si iar si iar, pentru ca ar fi o mare prostie

Link to comment
Share on other sites

Ai incercat sa faci un update la direverul placii video? Vezi pe siteul oficial, downloadeaza cea mai recenta versiune (desigur, compatibila, presupun ca stii ce placa ai).

Poti incerca de asemenea sa cureti unitatea de praf, m-a ajutat intr-o problema asemenatoare (se "bloca" doar in jocuri).

@Gods: Zise ca a reinstalat deja :-s. Sau, o fi acelasi, cu "probleme din fabrica"? :))

fWy1P.gif

 

Link to comment
Share on other sites

Si daca nu downloadezi chestii diverse tampite tot poti lua virusi... Da un scan cu un antivirus si vezi ce zice. Poate unul din jocurile care le instalezi sau programe sa fie virusat. Poate bagi vreun stick sau ceva virusat in pc dupa ce instalezi windowsul sau poate versiunea windows e cu probleme. Sunt multe lucruri care trebuiesc luate in calcul. Tu incearca asta si poate reusesti sa faci ceva.

Link to comment
Share on other sites

Eu zic să continuăm discuţia aici: temperaturile sunt acceptabile. Descarcă Aida 64, dă-i la System stability test şi dă-i OK (solicită procesorul mai mult), pentru a vedea dacă temperatura în full load este mare.

În legătură cu antivirusul: dacă nu ai, descarcă AVG antivirus. E free,

P.S. Văd că eşti amator de mac os x , ca mine :->

Link to comment
Share on other sites

În legătură cu antivirusul: dacă nu ai, descarcă AVG antivirus. E free,

AVG din punctul meu de vedere e foarte prost... folosesc Avast Home care e moca de cativa ani si sunt foarte multumit! Iti da parca 2-3 luni gratuit (nu stiu cat) si apoi trebuie sa dai inregistrare gratuita pt a-l avea permanent, dar nu dureaza 1 minut inregistarea si nu primesti mesaje spam sau altfel, decat un singur mail.

De ce zic ca AVG e prost? Am avut odata o experienta neplacuta cu el, l-am avut instalat, pc-ul imi mergea greoi, nu gasea absolut nimic, l-am dezinstalat, am pus Avastul care mi-a gasit imediat o gramada de virusi pe care AVG nu i-a vazut si apoi mi-a mers iar normal pc-ul.

Link to comment
Share on other sites

uite luGE9.png

am avg free edition 2012 :D

am windows 7 32 bit dar este interfața mac os x mai exact ,lion transformation pack,

edit am reinstalat skype si a mers sa ma loghez, dar cred ca daca dau restart nu o sa mai mearga si o sa stea asa NrCLx.png

bara acea se inverte dar daca il las 24/7 el tot asa ramane

nu am incercat sa vad daca merge fifa sau counter-strike, la fifa intru in el nu se intampla nimic, el este in task manager, dau sa il inchid si nu se inchide, cand deschid cs 1,6 totul e negru ...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.