Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am primit un mesaj de la un nr 777 in care scria

Felicitari! 07xxxxxxxx (nr meu) a castigat sansa sa participe gratuit pentru 1 laptop Sony Vaio diseara cu Vodafone! Raspunde cu ok, gratuit!

mesaj expediat 25 feb 2012, 11.36

e o pacaleala asa-i? Deobicei vodafone nu anunta prin nr de genu 777

Posted

Nu, nu este pacaleala (in sensul ca 777 apartine de Vodafone). Cu toate astea, dupa ce vei raspunde ok, vei primi un alt SMS la care va trebui de asemenea sa raspunzi, insa, dupa cum te asteptai, sau nu, acesta nu va mai fi gratuit, ci, va costa 50 centi/1 euro/eu stiu ce suma. Poti incerca sa vezi daca am dreptate :D.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Ai noroc, last time cand am primit un mesaj de la vodafone cum ca as putea castiga ceva, numi zicea nimic de pret ( doar "pentru mai multe detalii, intra pe site), si ulterior am aflat ca acea prostie ma taxa 1 euro / zi fara ca macar eu sa stiu..

love is a verb
Love is a doing word

• 2 years later...
Posted

Bere , bere ... Da ' niste vin de ce nu consumati  ?

Vin ca sa vin crita . :D

P . S : Eu am raspuns la topicuri de prezentare care nu implinisera nici 1 an si tot a sarit micul pui de leu pe mine .

Nu stie ca pantera riposteaza .  :)) 

Daca tot pune Courage poze cu animale ,  vreau sa mergem putin spre Biologie asa [ Zoologie , mai bine zis ] .

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.