Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cu cateva zile in urma, Microsoft a anuntat oficial ca perioada pentru care va oferi suport su update-uri pentru sistemele lor de operare a crescut de la cinci ani la zece. Cu aceasta ocazie a specificat exact si cand se vor opri update-urile pentru Windows XP, Windows Vista si Windows 7:

• Windows 7, ultimul lansat pana acum, va mai avea suport oficial pana in 14 ianuarie 2020.
  • Windows Vista pana in 11 aprilie 2017.
  • Windows XP pana peste doi ani, adica 8 aprilie 2014.

In mod logic, Windows 8 care va fi lansat in acest an, va fi actualizat pana in 2022, insa, daca Windows 8 nu va fi pe masura asteptarilor atunci probabil ca vor fi nevoiti sa prelungeasca termenele pentru Windows 7.

microsoftwindowshorizon.png

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 3 months later...
  • Moderators
Posted

Eu cred ca windows XP va avea suport si dupa 2014, mai ales in segmentul corporate. Poate nu pentru public (dat fiind ca eu n-am mai vazut in magazine windows xp de vanzare), dar cine stie.

• Moderators
Posted

Depinde, daca o companie are contract de achizitionare si licentiere windows xp, automat au si suport. Inclus in valoarea contractuala de achizionare a licentelor.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.