Jump to content

Laptop Cu Procesor La 4.16 Ghz


Pavilion

Recommended Posts

Cei de la MSI ataca puternic segmentul notebook-urilor gaming, si realizeaza primul astfel de sistem, cu procesor cu incredibila frecventa de 4.16 GHz. Si mai interesant este faptul ca nu avem de-a face cu un simplu dual core, ci cu unul dintre cele mai performante CPU-uri din domeniu, quad core-ul Intel Core i7 2920XM.

Acesta in mod normal functioneaza la 2.5 GHz, cu TurboBoost la maxim 3.5 GHz, are 8 MB memorie L3 cache, un TDP de 55 W, si integreaza GPU HD Graphics 3000 de 650 – 1300 MHz. Dar prin overclocking special MSI il urca pana la 4.16 GHz. Bineinteles, o astfel de reusita are nevoie si de o racire pe masura, asigurata de un ventilator special, cu viteza de rotatie mare, incastrat intr-un radiator cu heatpipe-uri.

Totul este posibil in carcasa mai incapatoare a modelului GT780DX, in format de 17.3″ (43.9 cm). Display-ul este bineinteles fullHD, iar de partea grafica se ocupa o placa nVidia GeForce GTX 570M. Procesorul este secundat de un chipset Intel HM67, si are la dispozitie 8 GB memorie DDR3 la 1333 MHz.

La interior mai gasim si doua HDD-uri de 7200 rpm sau SSD-uri, unitate optica Blu-Ray, sunet 2.1 realizat de Dynaudio, si o baterie de noua celule, insa insuficienta la o asa putere de procesare. GT780DX masoara 428*288*55 mm si cantareste 3.9 Kg. Iar o astfel de configuratie s-ar ridica la un pret de aproximativ 2500 $. Doar ca MSI nu vinde si varianta cu overclocking, aceasta fiind doar de reclama si demonstratie.

MSI_GT780DX.jpg

Articol original: MSI are laptop cu procesor la 4.16 GHz | Arena IT

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.