+SoDas Posted March 3, 2012 Report Posted March 3, 2012 SAll De ceva timp cand dau sa intru dupa ce verifica fisiere da sa intre se face ecranul negru si dupaia revine la ecranul obijnuit ce sa-i fac? Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.
gaby Posted March 3, 2012 Report Posted March 3, 2012 Probabil un update nefinalizat, sau, cine stie... Cred ca cel mai usor ar fi sa reinstalezi jocul. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+SoDas Posted March 5, 2012 Author Report Posted March 5, 2012 Poi imi arata patch complet si cand dau se intampa(l-am luat de la un prieten deci nam programul) Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.
+Graham777 Posted March 5, 2012 Report Posted March 5, 2012 Sterge-l/ dezinstaleaza-l, apoi reinstalaeaza. Ai grija sa stergi toate fisierile!>
gaby Posted March 5, 2012 Report Posted March 5, 2012 Ce program nu ai ? Kit-ul jocului poate fi descarcat de aici: http://www.metin2.ro/main/download Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+SoDas Posted March 6, 2012 Author Report Posted March 6, 2012 AM Metin 2GX nu ro dar o sa incerc sergerea si re puneraea lui inapoi Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.
+SoDas Posted March 8, 2012 Author Report Posted March 8, 2012 NU merge cu reinstalarea ce are? Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.
+Graham777 Posted March 8, 2012 Report Posted March 8, 2012 Incearca sa il cauti in calculator...Ai instrumentul ,,Search". Daca ai o comanda rapida poti muta cursourl, dar fara sa dai click. Vei vedea destinatia folderului. 2
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now