+SoDas Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 SAll De ceva timp cand dau sa intru dupa ce verifica fisiere da sa intre se face ecranul negru si dupaia revine la ecranul obijnuit ce sa-i fac? Quote Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Probabil un update nefinalizat, sau, cine stie... Cred ca cel mai usor ar fi sa reinstalezi jocul. Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
+SoDas Posted March 5, 2012 Author Report Share Posted March 5, 2012 Poi imi arata patch complet si cand dau se intampa(l-am luat de la un prieten deci nam programul) Quote Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Graham777 Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 Sterge-l/ dezinstaleaza-l, apoi reinstalaeaza. Ai grija sa stergi toate fisierile!> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 Ce program nu ai ? Kit-ul jocului poate fi descarcat de aici: http://www.metin2.ro/main/download Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
+SoDas Posted March 6, 2012 Author Report Share Posted March 6, 2012 AM Metin 2GX nu ro dar o sa incerc sergerea si re puneraea lui inapoi Quote Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
+SoDas Posted March 8, 2012 Author Report Share Posted March 8, 2012 NU merge cu reinstalarea ce are? Quote Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Graham777 Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Incearca sa il cauti in calculator...Ai instrumentul ,,Search". Daca ai o comanda rapida poti muta cursourl, dar fara sa dai click. Vei vedea destinatia folderului. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts