Jump to content

Recommended Posts

Posted

Venim in intampinarea promovarii afacerii tale oferindu-ti like-uri catre fan page-ul tau (FARA PROFIL/POZE , DOAR PAGINI ) pentru a creste popularitatea ta in cea mai mare retea de socializare.Imbunatateste imaginea companiei tale sau proiectului tau. Beneficii concrete:

- Pagina ta va aparea pe primele locuri in Facebook Search

- Pagina ta va fi recomandata mai des de catre Facebook

- Creste valoarea perceputa a paginii (doar tu ca admin stii cine iti sunt fanii)

Siguranta garantata. Fanii sunt reali.

Nu este necesar accesul la cont. Ne spui doar pagina si in cateva ore-zile ai fanii Garantat.

Preturi

100 - 1.95 euro

200 - 3 euro

500 - 6 euro

1000 - 10 euro

Plata: paypal ,transfer bancar ,plata in bucuresti ,alertpay, accept si cartele de reincarcare si alte metode .

Posted

Offtopic ? Cum ? Unde ? (Pavilion, este ok ca ai avertizat sa nu se mai faca offtopic, dar, nu mai sterge posturile direct, eventual fa-le invizibile, si daca chiar trebuiesc sterse, vor fi sterse. Merci !)

Sonimnx, consider ca ar trebui sa mentionezi 2 lucruri pentru viitorii clienti:

1. Conturile de pe care se va da like sunt reale sau fake/boti ?

2. Fanii sunt din Romania/romani ?

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Offtopic ? Cum ? Unde ? (Pavilion, este ok ca ai avertizat sa nu se mai faca offtopic, dar, nu mai sterge posturile direct, eventual fa-le invizibile, si daca chiar trebuiesc sterse, vor fi sterse. Merci !)

Sonimnx, consider ca ar trebui sa mentionezi 2 lucruri pentru viitorii clienti:

1. Conturile de pe care se va da like sunt reale sau fake/boti ?

2. Fanii sunt din Romania/romani ?

1. Am mentionat in primul post ca sunt reali fanii botii.

2. Fanii pot fi si din Rromania si din intreaga lume, cum doreste lumea.

Posted

doamne! bai baietii buni fac banii din orice! OK? deci in concluzie wtf? felicitari,sper sa va functioneze treaba ! dar multi bani oricum nu vei scoate :))

Posted

Avand in vedere ca nu a postat nimeni pana acum, poti sa ii aduci paginii noastre de Facebook: http://facebook.com/pctroubleshooting.ro, insa m-ar interesa ca fanii sa fie romani. Se poate dovedi acest lucru ?

Nu stiu de ce am o problema cu pagina dvs. si nu va pot trimite like-urile din Romania

Daca vreti sa va trimit 50 de like-uri (din intreaga lume )trimiteti un mp sau un post aici sau daca vreti like-uri din romania trimiteti-mi un mesaj privat cu id de messenger sa va explic cum putem face sa primiti like-uri din Romania

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.