gaby Posted March 5, 2012 Report Posted March 5, 2012 Alex Mica, considerat de multi o noua revelatie a muzicii dance din Romania, a realizat videoclipul pentru primul lui single solo, Dalinda: Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
gaby Posted March 5, 2012 Author Report Posted March 5, 2012 O ce anume ? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+alex008 Posted March 5, 2012 Report Posted March 5, 2012 hb = hot babe.. am intalnit termenul pe un forum
gaby Posted March 5, 2012 Author Report Posted March 5, 2012 A , nu stiam de termen . Pai, trebuie sa dai o fuga pana in Miami, si se rezolva . Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+alex008 Posted March 5, 2012 Report Posted March 5, 2012 Romancele sunt cele mai frumoase fete dar 1
gaby Posted March 5, 2012 Author Report Posted March 5, 2012 cat de real si misto poate sa fie filmuletul !!! Cu toate acestea, nu cred ca doar romancele sunt asa... Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Pavilion Posted March 5, 2012 Report Posted March 5, 2012 cat de real si misto poate sa fie filmuletul !!! Cu toate acestea, nu cred ca doar romancele sunt asa... Adevarat
+hedmasster Posted March 5, 2012 Report Posted March 5, 2012 Adevarat ceea ce se intampla in film! 1 Stiri IT - Games - Tutoriale & Filmari nunti Suceava
gaby Posted March 5, 2012 Author Report Posted March 5, 2012 A, si inca ceva, in opinia mea, de obicei in spatele barbatilor ce provin din familii sarace, se ascund caractere pe care rar (ca sa nu spun foarte rar sau niciodata) le vor intalnii la bogatani. Dar, cui ii pasa ? Ma poate duce in Miami, Dubai, etc. ? Nu, atunci ce-mi pasa de caracter ? Prefer sa ma pocneasca si sa fac ce vrea si cand vrea el, doar are Ferrari. Mentalitate de . P.S: A vorbit latura sensibila din mine . 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now