Jump to content

Problema Pc (Blocare, Resetare, Bsod)


Recommended Posts

Salut ! Am o problema cu un pc nou , se blocheaza si se restarteaza dupa aproximativ 2 minute. Prima data am crezut ca este windowsul de vina :| dar nimic cand am bagat cd`ul cu windows a bootat cd`ul si cand a scris "Setup is Starting Windows" a luat somn . Cum pc`ul este nou si are garantie m-am gandit sa nu ma bag in el ca poate fi de la rami. L-am dus la magazinul respectiv am prezentat actele de garantie si le-am lasat nr`ul de telefon, dupa 2 ore ma suna sa imi spuna ca am un virus si ca hardu este la devirusat si ca ma costa 50 lei reinstalarea windowsului si a unui antivirus. Am fost de acord, au facut ei ce au vrut ... am fost 100% sigur ca faza cu antivirusul si windowsul este o manevra de`a lor pentru a face un ban in plus (au comandat o placuta de rami care era gratis fiind in garantie si 50 lei au bagat in buzunar) in fine nu mo deranjat foarte tare am lasat sa treaca. Ieri am fost dupa pc am downloadat gta 4 si inca 2 jocuri in timpul downloadului nu a fost "fortat" sa zic asa am instalat frumos jocurile dupa care am jucat un pic de gta "am dat alt tab" pornesc frumos winampul si se blocheaza :| sta ce sta... se opreste monitoru se porneste muzica monitoru tot oprit dupa care se opreste si muzica apare "blue screen" si se restarteaza :| am crezut ca l`am "fortat" prea tare . Dupa ce se incarca frumos cand sa intre in windos iar se restarteaza si tot asa ... Dupa parerea mea baietii nu au schimbat placuta de rami daca asta e de vina :| . Astept ceva pareri am decis ca numai maine sa il duc iar la aia cu garantia ... Si as vrea sa stiu are rost sa ma iau in gura cu aia sau sa nu . Poate ii alta problema si se poate rezovla :D

Multumesc Anticipat !

Link to comment
Share on other sites

In acest caz, nu prea poate fi vorba de fortat. Ce antivirus au pus cei de la garantie ?

Despre ce Windows vorbim (ce versiune) ? Este licentiat ? A mai fost instalat si in alta parte, fara sa faca probleme de acest gen ? Tind sa cred ca totusi este vorba de o problema software.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

nu are cum sa aibe licenta daca tiau cerut 50 de lei sa il instaleze..

E windowsu care l-au cumparat ei pentru firma si ti lau instalat si tie (deci e exact aceasi chestie ca si cand lai luat de pe net.. tot copie ilegala ramane:P )

Ai facut teste pe placutele de memorie?

http://www.ultimatebootcd.com/

love is a verb
Love is a doing word

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.