FlorinMadalin Posted March 7, 2012 Report Posted March 7, 2012 (edited) Salut, Aveti idee de ce mi se face forumul asa Nu i-am facut nimic E a doua oara cand face asa Prima oara am sters toate fisiere si le-am pus din nou pentru ca am mutat forumul Edited March 8, 2012 by Pavilion Editare imagine
FlorinMadalin Posted March 8, 2012 Author Report Posted March 8, 2012 As mai avea o intrebare de ce nu ramane logat dupa ce ies de pe forum De ex. intru la loghez ies intru iar si nu sunt logat
+Pavilion Posted March 8, 2012 Report Posted March 8, 2012 30% warn pentru reclamă la alt forum (semnele vizibile le-am şters eu cu roşu). 30 zile suspend la următoarea abatere
FlorinMadalin Posted March 8, 2012 Author Report Posted March 8, 2012 Imi cer scuze. Am rezolv problema cu logatul.
gaby Posted March 9, 2012 Report Posted March 9, 2012 Salut, Aveti idee de ce mi se face forumul asa: Nu i-am facut nimic E a doua oara cand face asa Prima oara am sters toate fisiere si le-am pus din nou pentru ca am mutat forumul Cel mai probabil este o problema cu tema, sau nu s-au actualizat toate fisierele forumului (CSS, JS, etc.), incearca un Recache and Rebuild, din ACP. As mai avea o intrebare de ce nu ramane logat dupa ce ies de pe forum De ex. intru la loghez ies intru iar si nu sunt logat Probabil pentru ca nu setasesi cookies-urile, nu ? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
FlorinMadalin Posted March 9, 2012 Author Report Posted March 9, 2012 Prima am rezolvat-o prin repunerea fisierelor. Si a doua aveam in root in fisieru unde sunt datele de la baza de date aveam www.site.ro/forum si am pus www.forum.site.ro Multumesc pentru ajutor
FlorinMadalin Posted March 13, 2012 Author Report Posted March 13, 2012 Ca sa nu mai deschid un nou subiect. Vreau sa va intreb se poate face sa se raspunda la un Announcement ?
gaby Posted March 16, 2012 Report Posted March 16, 2012 Nu. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
FlorinMadalin Posted March 27, 2012 Author Report Posted March 27, 2012 Iara s-a facut forumul asa :@:@:@: I-am dat Recache degeaba
FlorinMadalin Posted March 27, 2012 Author Report Posted March 27, 2012 Se pare ca problema este din public. Am repus fisierele din public si merge. Ce-o avea nu stiu . Mi s-a mai intamplat de cateva ori .
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now