Jump to content

Recommended Posts

Posted

Man On A Ledge (2012)

MV5BMTc5MTE4MzY2N15BMl5BanBnXkFtZTcwNjMwNDc3Ng@@._V1._SY317_.jpg

1. Ideea filmului: 10

2. Distribuţie: 10

3. Originalitate:10

Nota fynala 1O

Ma tinut in suspans si chiar am trait momentele cat si am fost foarte suprins de toata actiunea. Adevarat a fost putin cam tras de par pe "balcon",dar ptr ca tot restul actiuni ma tinut in suspans pot spune ca merita 10 si nu 8-9 la Actiune/Originalitate.

Posted

Kingdom.Of.Heaven

70312.png

Am vazut filmul acuma cativa ani tot de pe net.pot spune ca chiar daca a fost sau nu reala povestea,este un film foarte reusit si merita vazut mai ales de cei ce le plac si asfel de filme,fie ele istorice sau mai putin.Doar sa aveti rabdare sal urmariti si nu in ultimul rand sal ganditi foarte bine.ptr ca tot cei acolo este foarte bine gandit si real ca si strategie de vorbire si gandire.

Posted

Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011)

mission-impossible-ghost-protocol-954106l-175x0-w-f39a582c.jpg

Se apropie de 50 de ani, dar Tom Cruise zbârnâie mai ceva ca la 35. Misiune: Imposibilă - Ghost Protocol se sprijină consistent pe umerii săi, iar actorul dă tot ce te-ai fi putut aştepta să dea şi chiar un pic pe deasupra. Protocolul fantomă este fără îndoială cel mai ambiţios film al seriei, fiind un adevărat slalom punctat de locaţii exotice, mini-misiuni mai mult decât imposibile, momente amuzante, totul ritmat de excelenta coloană sonoră a lui Michael Giacchino.Merita vazut !

Posted

Chronicle / Cronici

chronicle-590127l-175x0-w-4145a576.jpg

Pot sa spun ca desi inceputul pare plictisitor,tot cei in film redat,daca ar fi real,ar fii o catastrofa pe pamant! Eu vb in iddeea de a compara realitatea noastra cu realitatea din film si ce puteri au capatat ei pe parcursul filmului.Un fel de genul "Prototype ",chiar as inclina sa spun ca ar putea fi un premergator acest film pentru unul cu titlul unui film denumit chiar dupa jok "Prototype" doar ca in acest film ei doar prind puterii nu inseamna ca e transforma in mutanti,cea ce este o diferenta tin sa precizez.Mi-a placut la nebunie!

Povestea filmului este ca Andrew, Matt şi Steve sunt trei adolescenţi cu care te poţi identifica, fiecare cu o personalitate distinctă, confruntându-se cu provocări reale generate de viaţa la liceu. Sunt imperfecţi, stângaci şi puţin nechibzuiţi. Însă ei au descoperit ceva care depăşeşte capacitatea lor - sau a oricărui altcuiva - de înţelegere. Descoperirea lor le aduce capacităţi telekinetice; în limbaj comun, au superputeri.

Posted

Quarantine - 2008

quarantine-937210l-175x0-w-104913a6.jpg

3. Originalitate: 1

Nota finală: 7

De ce 1 la originalitate? Păi: Quarantine este varianta AMERICANA a filmului SPANIOL [REC].

Posted

Quarantine - 2008

quarantine-937210l-175x0-w-104913a6.jpg

3. Originalitate: 1

Nota finală: 7

De ce 1 la originalitate? Păi: Quarantine este varianta AMERICANA a filmului SPANIOL [REC].

Adica adevarata varianta este una spaniola?da bine cei care copie este una dar in fine.

Posted

Adica adevarata varianta este una spaniola?da bine cei care copie este una dar in fine.

Ambele sunt tampenii, so it's not a big deal.

• Upvote 2

fWy1P.gif

Posted

Nu mai dati 10 pe orice mizerie de film. Pune-ti si voi note serioase , filme cum ar fi Ghost Protocol sau Quarantine (astea le`am vazut si eu) mai mult de 4 nu merita niciunu . Sunt niste mizerii amandoua

Posted

Insidious? Horror bun? Aproape ca am adormit. No offence, desi parelile nu se discuta, stai prost la capitolul note. :bag:

fWy1P.gif

Posted

De nota 10 nu prea mai sunt, majoritatea sunt copii ieftine. Atata timp cat ideea nu este originala, it sucks.

Dar ca ideea, care mi-au placut cat de cat:

Psycho, The Exorcist (primul), The ring, Texas Chainsaw Massacre (primul), I spit on your grave, Silent Hill chiar, Martyrs, Hostel (primul), The Exorcism of Emily Rose a fost dragut, When a stranger calls (nu remakeul), A Tale of Two Sisters, Shutter (varianta veche) etc.

fWy1P.gif

Posted

Insidious? Horror bun? Aproape ca am adormit. No offence, desi parelile nu se discuta, stai prost la capitolul note. :bag:

esti nebun? eram 3 barbati la munca pe tura de noapte.doi ospatarii unul de 27 si unul de 30 de ani. si eu desigur singurul bucatar eu respectiv varsta care o am! am dat pe film,cu lumina semi-intuneric si ne tineam de maini in pui mei ca eram speriati cacati toti de frica din cauza la Insidious! apoi radeam unu de altul in ce hal eram de speriati .:)))))))))) :)))) lol una dintre cele mai penale faza din viata mea :))))

• 2 weeks later...
Posted

Super 8 (2011)

super-8-603075l-175x0-w-b4f3a9c1.jpg

1. Ideea filmului: 8

3. Originalitate: 10

Nota finală: 9,5

Efectele sunt superbe mai ales cand trenul deraiaza de pe sina de tren si explodeaza .Original atat povestea care se petrece in ani 80' cat si muzica de pe fundal.

Posted

Penultimul este :

the-walking-dead-s-song-1-movie-cover-14326.jpg

In momentul de fata ma uit la :

fringe-complete-season-2-r2-customized-tv-front-cover-2452.jpg

Îmi rezerv toate drepturile de a avea greșeli gramaticale

Copyright © 2012 FlorinDragomir.Toate drepturile rezervate.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.