CristiMavrodin Posted March 11, 2012 Report Posted March 11, 2012 Am o problema cu facebook like box, nu funtioneaza. Versiunea este v1.1.1. Niste poze sa vedeti problema: Poza(ACP) Poza(Forum) Astept raspunsuri.
gaby Posted March 11, 2012 Report Posted March 11, 2012 Ai activat Facebook Connect () ? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
CristiMavrodin Posted March 11, 2012 Author Report Posted March 11, 2012 da l-am activat. Asta ar bloca Facebook like box? Si daca da ,ce ar trb. sa fac sa apara acolo?
gaby Posted March 11, 2012 Report Posted March 11, 2012 Nu, nu l-ar bloca, fara el nu ar merge Facebook Like Box. Instaleaza: Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
CristiMavrodin Posted March 11, 2012 Author Report Posted March 11, 2012 tot nu merge. Si cu html de pe asta : https://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like-box/# cum ar trebui sa il adaug?
gaby Posted March 12, 2012 Report Posted March 12, 2012 Ar trebui sa mearga. Esti sigur ca adresa catre pagina de Facebook este corecta ? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
gaby Posted March 12, 2012 Report Posted March 12, 2012 Este Facebook Page, nu Facebook Profile, da ? Facebook Connect-ul de pe forum, merge ? In cazul acesta, nu imi dau seama unde gresesti, sau de ce nu merge... Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
CristiMavrodin Posted March 12, 2012 Author Report Posted March 12, 2012 facebook page nu este http://www.facebook.com/VirtualGamingRomania Si facebook connectul merge!
gaby Posted March 12, 2012 Report Posted March 12, 2012 Ba da, pare a fi pagina de Facebook, si nu profil. Aria incercuita se completeaza pentru a crea un Profile pe Facebook, iar Create a page se foloseste pentru a crea o pagina de Facebook: M-am logat pe Facebook si am cautat Virtual Gaming Romania in Facebook Pages, insa mi s-a spus ca nu exista nicio pagina cu acest nume. Interesant cum ai putut sa iti faci adresa de forma: www..facebook.com/VirtualGamingRomania, stiam ca pentru a putea face asta, iar tu vad ca ai doar 1. Au scos aceasta restrictie ? Posibil sa fie ceva in neregula cu pagina de Facebook. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now