Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut! Stiu ca Gaby nu incurajeaza pirateria si nu va rog sa-mi raspundeti aici, sa-mi raspundeti prin mesaj privat.

Am nevoie de un windows 7 cat mai bun. Momentan am unul instalat dar e de pe site-ul oficial si o sa expire destul de curand (era trial). Vreau o versiunea care sa mearga bine, fara virusi si fara brizbrizuri... sa fie clean. Si mai am o cerinta, stiu eu cam idioata dar am nevoie de solitaire-urile alea sa le aiba ca actuala veriune oficiala Enterprise SP1 nu are asa ceva si ii trebuie lu maica-mea. Deci cine stie o versiune buna, activata... va astept prin pm cu un torent sau unde il pot gasi.

Nu de alta, m-as apuca sa iau mai multe versiuni dar n-are rost sa stric o gramada de dvd cu windowsuri care nu merg bine

Posted

nu tre sa strici DVDuri, poti sa folosesti si un stick, si un program special pentru a scrie DVDul pe un stick, si sal faca bootabil :P (daca suporta compu..da e f probabil sa suporte).

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.