+hedmasster Posted March 18, 2012 Report Posted March 18, 2012 Graphicpedia Romania este un site dedicat utilizatorilor photoshop, webdesignerilor si fotografilor. Aici veti gasi o gama larga de resurse web , tutoriale grafice cat si servicii webdesign. Adresa : http://www.graphicpedia.ro Tema site : Tutoriale grafice & Webdesign Tara : Romania. Pagina de Facebook Stiri IT - Games - Tutoriale & Filmari nunti Suceava
gaby Posted March 18, 2012 Report Posted March 18, 2012 Arata bine. Ce as face eu ? As mai micsora banner-ul din header, sau i-as face colturi rotunjite. (eu sunt mai migalos ) Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+hedmasster Posted March 18, 2012 Author Report Posted March 18, 2012 Arata bine. Ce as face eu ? As mai micsora banner-ul din header, sau i-as face colturi rotunjite. (eu sunt mai migalos ) Ok, o sa ma gandesc la asta. Stiri IT - Games - Tutoriale & Filmari nunti Suceava
Vlad_Caruseanu Posted March 21, 2012 Report Posted March 21, 2012 Ai creat un site foarte interesant cu articole care vor fi in mod sigur apreciate de incepatorii in ale photoshop-ului. In special tutorialul de eliminare a fundalului negru dintr-un logo. In ceea ce priveste design-ul site-ului, e gandit sa fie o sursa de utilitare deci usor de folosit si nu exagerat in design dar in acelasi timp vorbim de tutoriale de photoshop deci nu te poti rezuma doar la un design de sustinere a continutului. Grupul de patratele cu variante de extensii colorate mi se pare cumva prea incarcat, desi simbolizeaza exact ce trebuie si prin culori si prin prezenta. Si la hoover ai doua nuante diferite de rosu in meniul de sus si in cel principal, nu stiu daca e necesar sa faci o astfel de diferentiere. Liniile curbate din partea stanga de pe fundal cred ca sunt cam mult. Inteleg ce exprima dar cred ca pot fi reprezentate intr-un alt mod, incarca putin cam mult. Sunt in orice caz opinii personale, deisgnul tine si atat de tehnica autorului cat si de stil si viziunea asupra site-ului creat. Creator gratuit de pagini web
+hedmasster Posted March 21, 2012 Author Report Posted March 21, 2012 Ai creat un site foarte interesant cu articole care vor fi in mod sigur apreciate de incepatorii in ale photoshop-ului. In special tutorialul de eliminare a fundalului negru dintr-un logo. In ceea ce priveste design-ul site-ului, e gandit sa fie o sursa de utilitare deci usor de folosit si nu exagerat in design dar in acelasi timp vorbim de tutoriale de photoshop deci nu te poti rezuma doar la un design de sustinere a continutului. Grupul de patratele cu variante de extensii colorate mi se pare cumva prea incarcat, desi simbolizeaza exact ce trebuie si prin culori si prin prezenta. Si la hoover ai doua nuante diferite de rosu in meniul de sus si in cel principal, nu stiu daca e necesar sa faci o astfel de diferentiere. Liniile curbate din partea stanga de pe fundal cred ca sunt cam mult. Inteleg ce exprima dar cred ca pot fi reprezentate intr-un alt mod, incarca putin cam mult. Sunt in orice caz opinii personale, deisgnul tine si atat de tehnica autorului cat si de stil si viziunea asupra site-ului creat. Mersi pentru parere! Stiri IT - Games - Tutoriale & Filmari nunti Suceava
malddy Posted March 21, 2012 Report Posted March 21, 2012 Bun site-ul. Am sa-mi arunc si eu un ochi pe tutorialele pentru Photoshop ca sunt 0 in editari . Bafta cu el !
+hedmasster Posted March 21, 2012 Author Report Posted March 21, 2012 Bun site-ul. Am sa-mi arunc si eu un ochi pe tutorialele pentru Photoshop ca sunt 0 in editari . Bafta cu el ! Mersi! Stiri IT - Games - Tutoriale & Filmari nunti Suceava
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now