Jump to content

Recommended Posts

Posted

In urma cu cateva zile am primit un cupon ce imi ofera 200 de lei pentru publicitate in cadrul programului Google Adwords (expira pe data de 30 aprilie 2012), pe care doresc sa il donez unei persoane ce are nevoie de el. Pentru a oferi cuponul va trebui ca utilizatorul interesat sa aibe minim 15 posturi sau 5 topicuri informative (tutoriale, noutati) deschise de el.

!!! Persoana interesata va trebui sa posteze in acest topic, precizand pentru ce site va folosi cuponul, si fiind de acord sa ofere un screenshot din contul de Adwords, prin care sa dovedeasca ca a folosit cuponul si nu l-a vandut.

63614196498450232011135.jpg

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

cand ti-am recomandat sa ceri activitate pe forum pt aceste cupoane ma gandeam ca o sa ceri si tu minim 25-50 de posturi.. 5 posturi merg foarte rapid la sectiunea fun unde poate sa puna 5 emoticoane dintrastea =)).. acuma tu faci cum vrei

Posted

M-am gandit ca cu cat cer mai multe posturi, cu atat nu va veni nimeni, de aceea am cerut un numar atat de mic... Decat sa expire nefolosit, mai bine il dau cuiva care are nevoie... Pacat ca nu ii pot filtra indeajuns, si ca unii nu sunt seriosi...

Cum pot sustine forumul?
--------------------

• 2 weeks later...
Posted

Update!

Am taiat partea cu topicurile/posturile, intrucat era prea mare ingramadeala si nu mai faceam fata, iar, in ritmul acesta cuponul expira nefolosit, scopul topicului fiind acelea de a ajuta pe cineva care chiar are nevoie, de fapt...

Cum pot sustine forumul?
--------------------

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.