Jump to content

Salvari Assassin's Creed Revelations - Story Complete Save Game

Recommended Posts

Posted

Salutare :D, am reusit sa termin un nou titlu cu renume, mai exact: Assassin's Creed Revelations. Asa cum obisnuiesc, voi imparti salvarile cu voi, in caz ca aveti nevoie, sau va place free roam-ul (da, ati citit bine, in acest joc dupa terminarea jocului ne putem plimba prin oras, si juca in continuare, misiunile laterale pe care trebuie sa recunosc nu le-am terminat pe toate).

Asadar, am avut cea mai tare armura a jocului (cea a lui Ishak Pasha):

screedrevelations1.png

cele mai bune arme din joc, si o gramada de bani:

screedrevelations2.png

Total Synchronization este de 78% din pricina necompletarii tuturor misiunilor laterale (side missions):

screedrevelations3.png

iar Constantinopolul este refacut in intregime:

screedrevelations4.png

Am ratat ceva ? Nu cred :P, sau, daca am ratat, nu cred sa fi fost foarte important.

Lasand palavrageala la o parte, iata si link-ul de download:

Download Assassin's Creed Revelation Story Complete Save Game: :link:

Dupa descarcare, locatia unde trebuiesc plasate salvarile este:

• pentru jocul cu crack: install dir\ubisoft\assassins creed revelations\orbit\40\
  • pentru jocul fara crack: C:\users\username\AppData\Local\Ubisoft Game Launcher\savegame_storage\XXXXXXX=\40\

Numai bine :pct2: !

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 2 months later...
  • Moderators
Posted

Gaby, asa-i ca-i misto questul unde obtii armura lui Ishak Pasha ? In dita-mai catedrala aia, ai de umblat ,sarit catarat, dar merita pana la sfarsit. Intr-adevar, cea mai buna armura, dar e si frumoasa. Eu l-am terminat de vreo 2 ori.

Posted

Gaby, asa-i ca-i misto questul unde obtii armura lui Ishak Pasha ? In dita-mai catedrala aia, ai de umblat ,sarit catarat, dar merita pana la sfarsit. Intr-adevar, cea mai buna armura, dar e si frumoasa. Eu l-am terminat de vreo 2 ori.

Yep, foarte misto :D.

pff da bani multi ai de iti permiti sa cumperi atatea jocuri >.<

Le iau la reducere :)) (joke).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.