Jump to content

Recommended Posts

Posted

stiti ceva jocuri mai originale?

Vreau sa joc si eu un joc care sa aibe o poveste faina,un gameplay nou, sau un personaj interesant. (chestii gen GTA sau NFS nu multumesc)

Astept sugestii (de exemplu portal mia placut foarte mult, devil may cry , assassins creed, Deus EX, Vampire the masquerade bloodlines, etc).

love is a verb
Love is a doing word

Posted

cred ca ar merge mass efect 3 si asasins creed 3 alceva mai nou si bun nu prea gasesti.

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Posted

Eu ti as recomandat The Elder Scroll 5 : SKYRIM dar este un jok foarte mare si cu filmulete prea putine, doar urmezii misiunile ce se leaga cu povestiri intre personaje fata in fata.

Posted

Eu ti as recomandat The Elder Scroll 5 : SKYRIM dar este un jok foarte mare si cu filmulete prea putine, doar urmezii misiunile ce se leaga cu povestiri intre personaje fata in fata.

Toata seria The Elder Scrolls are o poveste super.

fWy1P.gif

Posted

Tin sa te contrazic aici. Este un joc foarte diversificat , poti alege de partea cui sa fi si contra cui , nu urmezi o misiunile : ci alegi ce misiuni doresti de la cine vrei .

Posted

usor baietii ce sariti aja pi minii?e primul TES care il jok.Da adevarat ai cateva genuri de partea cui vrei sa fii da si misiunile curg continuu dar tot contra jokului sunt si acele hitu sunt cinematice,ceva smeker desigur. Dar am si zis urmezii misiunii ce se leaga cu povestirile intre personaje nu am zis bine sau voi nu mai stiti sa ganditii?hellooo ce am zis aiurea?

• 2 months later...
Posted

De acord cu alex, dar si Mafia II ar trebui incercat. :D

You can live your American dream whenever and wherever you want... even here.

flag.jpg

Posted

Skyrim l-am incercat si cu cheat-uri si parca te plictisesti ceva mai greu :))

Cat despre Spec Ops... nimic deosebit, numai te ascunzi si tragi, doar pe la sfarsit devine ceva mai interesant, dar povestea tot este mai stralucita :D

You can live your American dream whenever and wherever you want... even here.

flag.jpg

Posted

păi am levelul 9 sau 10 și incă nu m-am plictisit.. în schimb m-am blocat :)) trebuie să mă duc undeva pe un munte si nu găsesc calea.

• 1 month later...
Posted

Advent Rising

E cam vechi dar are o poveste interesanta

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.