Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dupa ce am day cu spray de mobila pe modelul meu de display LG FLATRON L1718S http://www.overstock.com/Electronics/LG-Flatron-L1718S-BN-LCD-Monitor-17-0.264mm-Black/2637396/product.html culorile au o nuanta galbuie-verde. Un prieten are acelasi model, are aceleasi setari si lui i se vede normal. Deci se elimina problema prostiei mele de a umbla la intamplare prin setari. Ieri a stat asa si si-a revenit, dar azi nu-si mai revine din culorile verde-galben. Cat de curand o sa pun poze, chiar si filmari cum boot-eaza cu culorile astea. Pana atunci, niste idei ? E 100% ca e din cauza spray-ului de mobila cu care am fost idiot sa dau ?

Posted

Ma tem ca e din cauza spraylui... nu se da cu spray dinala pe monitor. Eu unu l-am sters cu spirt si n-a patit nimic dar am auzit ca servetele dinacelea pt ochelari.

P.S. Daca nu ma insel am acelasi model de monitor :) Numai ca e gri

Posted

Exista sparyuri pentru monitoare pe care le gasesti la magazinele mai mari de calculatoare.Din cate imi amintesc nu sunt scumpe si sunt chiar bune. :)

si prin nu sunt scumpe cam cat sa inteleg ca e? macar un pret orientativ

Posted

si prin nu sunt scumpe cam cat sa inteleg ca e? macar un pret orientativ

Sincer nu am cumparat recent deci nu prea stiu care e pretul. :-? Undeva pe la 12-15 lei(cred) insa iti ajunge pentru o perioada buna de timp.

• 5 months later...
Posted

Stiu ca e vechi topicul si poate problema a rezolvat-o insa poate ajuta pe altcineva.

De 1-2 luni patesc din cand in cand si eu asta si din ce am observat e de la cablul vga-vga care duce in uniate. Cand intra in monitor nu face bine contact dar daca misti de cablul ala o sa-si revina imaginea.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.