Jump to content

hiey19

Members
 • Posts

  158
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by hiey19

 1. E ok ce ai facut. Doar trebuie sa citesti prima oara n-ul din fisier , faci un for si dupa rezolvi chestia cu maximul.
 2. Conteaza ca doar nu citesti variabile din orice tip de fisier. (alegi fiserul text in care ti-ai pus datele) In principiu faci in fisier de tip text si ii pui un .in insa poti sa folosesti si altceva. Citeste aici ca sa intelegi care e treaba cu .dat : http://pc.net/extensions/file/dat
 3. Il folosesti doar daca tu vrei sa afisezi ceva intr-un fisier nou.
 4. Exemplu: -iti trebuie biblioteca: #include<fstream> ifstream f("input.in"); ofstream g("output.out"); f>> x; => citesti variabila x din fisierul input g<< x; => afisezi variabila x in fisierul output @Idd.man25: for-ul lui nu merge pana la n ci pana la n-1 (i=0;i<n;i++). Daca ar merge pana la n atunci el ar citi n+1 valori.
 5. O metoda pe care o poti intelege foarte usor insa are si dezavantaje. Iti creezi un vector nou, contor[], caruia ii dai o dimensiune mai mare decat valoarea maxima din vectorul initial. Parcurgi vectorul tau si faci contor[ v ]++ . Pe exemplul tau: i=1 , face contor[ v[1] ]++ deci contor [10]++ ... vectorul tau contor va arata ceva de genul :{ 0,0,0,0,0,0,0,0,0,1,0,0....} i=2 , face contor[ v[2] ]++ deci contor [10]++ ... vectorul tau contor va arata ceva de genul :{ 0,0,0,0,0,0,0,0,0,2,0,0....} etc.. Cred ca ai inteles idea. Pe pozitia v din vectorul contor vei avea numarul de aparitii a acelui element din vector.
 6. Poi nu e bun codul postat de Gabriel ? Si pentru prim mai pui un if ca sa aiba numai 2 divizori , pe 1 si pe el insusi .
 7. Nu intri in bucla pentru ca acea instructiune se opreste daca conditia e falsa. Diferenta fata de un while obisnuit e ca acele instructiuni din do while se executa in prima faza chiar daca conditia e gresita.(testul e final) Daca pui un if acolo doar il transformi intr-un while normal.
 8. El initializeaza minimul cu 0 in prima fraza ,dar dupa ce citeste matricea il initializeaza cu primul element din matrice. Da, acolo la if trebuie acoladele ca sa mearga. Totusi, ziceai ca vrei sa afisezi matricea(fara acea linie+coloana) ,dar in final ai afisat doar minimul si coordonatele.
 9. for(i=1;i<=n;i++) for(j=1;j<=m;j++) if(min> a[i][j]) { min=a[i][j]; a=i; b=j; }
 10. Matrice 3x3 : 2 5 6 7 9 1 6 5 2 Minimul tau e 1. Coodonatele lui a=2,b=3 (linia 2,coloana 3). Faci cele 2 foruri care sa parcurga matricea si pui conditia ca acele elemente ale matricii sa nu se afle pe linia a sau cooana b. for(i=1;i<=n;i++) { for(j=1;j<=m;j++) if(i != a && b !=j) cout<<v[i][j]<<" "; cout<<"n"; }
 11. Ai memorat coordonatele in 2 variabile(a,b) . Daca pui in for-uri un if(i!=a && j!=b) => afisare , nu e ok ?
 12. Va multumesc mult pentru urari ! @Gabi: da , acum coincid numerele.
 13. Pentru cei care vor sa joace fara sa utilizeze keycostumizer: - aveti nevoie de fisierul buttondatasetup.ini din folderul pentru FIFA 14 - copiati fisierul in Documents-> FIFA 15 (replace) - proprieties -> read only -> apply - intrati in joc , kick off - dupa ce ati ales echipele aveti 4 optiuni(play match,team management,game settings,controller) , intrati la 'controller' - alegeti keyboard only , apasati 'e' si selectati 'alternative' - pentru a evita crash-ul schimbati una din taste(spre exemplu, 'k' in 'c') - Esc , Discard changes Spor !
 14. Grafica nu a fost foarte mult schimbata.Sunt anumite imbunatatiri insa nu sunt schimbari majore. In schimb, gameplay-ul e schimbat fata de versiunile anterioare(Fifa 14,Fifa 13 etc.),insa nu radical . Movementul e mult mai ok , jucatorii nu sunt la fel de rigizi,iar schimbarile de directie sunt mult mai folositoare. De remarcat ca portarul apara majoritatea suturilor de la distanta si e mult mai bun decat in versiunile anterioare. Din pacate nu poti sa salvezi setarile de la controls. Daca joci de la tastatura trebuie sa folosesti un keycostumizer.
 15. Nu. Nu am descarcat/instalat nimic. Cam asa l-am rezolvat : https://support.norton.com/sp/en/us/home/current/solutions/kb20100811171926EN_EndUserProfile_en_us (Poate ajuta pe cineva cu aceasi problema)
 16. Se pare ca acum nu mai am problema. Am folosit ceva program si se pare ca a functionat. Multumesc oricum.
 17. Imi cer scuze daca am deschis topicul intr-o sectiune nepotrivita. Am o problema. De ieri am urmatoarele probleme : imi apar ads pe mai toate paginile pe care intru , imi apare bing bar pe care nu o pot scoate(pot sa-i dau hide ,dar tot apare ulterior) si daca vreau sa dau click dreapta pe un site imi apare prima optiune 'search with bing' nu 'back'.(pagina de start devenise royal-search parca) Nu pot scapa de ads nici cu ad blocker plus nici cu alte suplimente de genul. Am incercat sa scanez cu avg, microsoft essentials ai malwarebytes. M-am uitat pe net si am incercat sa fac unele setari ,dar nimic nu a mers. Problema e atat pe mozilla cat si pe chrome. Are cineva vreo solutie?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.