Jump to content

hiey19

Members
 • Posts

  158
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

hiey19 last won the day on August 14 2013

hiey19 had the most liked content!

About hiey19

 • Birthday 09/20/1995

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

hiey19's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

32

Reputation

 1. E ok ce ai facut. Doar trebuie sa citesti prima oara n-ul din fisier , faci un for si dupa rezolvi chestia cu maximul.
 2. Conteaza ca doar nu citesti variabile din orice tip de fisier. (alegi fiserul text in care ti-ai pus datele) In principiu faci in fisier de tip text si ii pui un .in insa poti sa folosesti si altceva. Citeste aici ca sa intelegi care e treaba cu .dat : http://pc.net/extensions/file/dat
 3. Il folosesti doar daca tu vrei sa afisezi ceva intr-un fisier nou.
 4. Exemplu: -iti trebuie biblioteca: #include<fstream> ifstream f("input.in"); ofstream g("output.out"); f>> x; => citesti variabila x din fisierul input g<< x; => afisezi variabila x in fisierul output @Idd.man25: for-ul lui nu merge pana la n ci pana la n-1 (i=0;i<n;i++). Daca ar merge pana la n atunci el ar citi n+1 valori.
 5. O metoda pe care o poti intelege foarte usor insa are si dezavantaje. Iti creezi un vector nou, contor[], caruia ii dai o dimensiune mai mare decat valoarea maxima din vectorul initial. Parcurgi vectorul tau si faci contor[ v ]++ . Pe exemplul tau: i=1 , face contor[ v[1] ]++ deci contor [10]++ ... vectorul tau contor va arata ceva de genul :{ 0,0,0,0,0,0,0,0,0,1,0,0....} i=2 , face contor[ v[2] ]++ deci contor [10]++ ... vectorul tau contor va arata ceva de genul :{ 0,0,0,0,0,0,0,0,0,2,0,0....} etc.. Cred ca ai inteles idea. Pe pozitia v din vectorul contor vei avea numarul de aparitii a acelui element din vector.
 6. Poi nu e bun codul postat de Gabriel ? Si pentru prim mai pui un if ca sa aiba numai 2 divizori , pe 1 si pe el insusi .
 7. Nu intri in bucla pentru ca acea instructiune se opreste daca conditia e falsa. Diferenta fata de un while obisnuit e ca acele instructiuni din do while se executa in prima faza chiar daca conditia e gresita.(testul e final) Daca pui un if acolo doar il transformi intr-un while normal.
 8. El initializeaza minimul cu 0 in prima fraza ,dar dupa ce citeste matricea il initializeaza cu primul element din matrice. Da, acolo la if trebuie acoladele ca sa mearga. Totusi, ziceai ca vrei sa afisezi matricea(fara acea linie+coloana) ,dar in final ai afisat doar minimul si coordonatele.
 9. for(i=1;i<=n;i++) for(j=1;j<=m;j++) if(min> a[i][j]) { min=a[i][j]; a=i; b=j; }
 10. Matrice 3x3 : 2 5 6 7 9 1 6 5 2 Minimul tau e 1. Coodonatele lui a=2,b=3 (linia 2,coloana 3). Faci cele 2 foruri care sa parcurga matricea si pui conditia ca acele elemente ale matricii sa nu se afle pe linia a sau cooana b. for(i=1;i<=n;i++) { for(j=1;j<=m;j++) if(i != a && b !=j) cout<<v[i][j]<<" "; cout<<"n"; }
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.