Jump to content

Detalii Despre Versiunile De Windows 8


gaby

Recommended Posts

Microsoft a publicat informatii oficiale despre versiunile si numele final pentru noul sistem de operare.

2000pxwindows8logosvg.png

Microsoft: Windows 8 are flexibilitatea de care aveți nevoie – fie că sunteți pe un PC x86/64 sau pe unul cu procesor ARM. Puteți folosi ecranul tactil sau tastatura și mouse-ul – și puteți comuta oricând între acestea. Este frumos, rapid și designul este perfect pentru o gamă largă de hardware. Veți aprecia navigarea prin Windows Store și descărcarea aplicațiilor dorite. Și aceste aplicații pot interacționa pentru ca dv. să partajați imagini, date de contact, link-uri și orice doriți mai repede și mai ușor. Toate edițiile Windows 8 oferă o experiență fără compromisuri.

Asadar, numele final pentru versiunile x86/64 va ramane Windows 8, iar versiunile de Windows vor fi:

  • Windows 8
    Pentru cei mai multi utilizatori obisnuiti, Windows 8 va fi alegerea potrivita. Aceasta versiune cuprinde toate caracteristicile enuntate mai sus, plus un Windows Explorer optimizat, Task Manager nou, și suport multi-monitor îmbunătățit, plus abilitatea de a schimba limba interfeței (caracteristică disponibilă anterior doar în versiunile Enterprise și Ultimate). Pentru China și un număr redus de piețe emergente Microsoft va oferi o versiune Windows 8 direct în limba locală.
  • Windows 8 Pro
    Aceasta versiune este proiectata pentru a ajuta entuziaștii și zona business să obțină un set mai larg de tehnologii Windows 8. Pe lângă caracteristicile din Windows 8, plus funcționalități cum ar fi criptarea fișierelor, virtualizare, gestionare PC și conectivitate cu domenii. Windows Media Center va fi disponibil ca un modul/pachet media economic separat pentru Windows 8 Pro.
  • Windows 8 RT
    Acesta este cel mai nou membru al familiei Windows – cunoscut și ca Windows pe ARM sau WOA. Această ediție unică va fi disponibilă doar preinstalată pe PC-uri și tablete bazate pe procesoare ARM și vor contribui la dezvoltarea de echipamente subțiri, cu dimensiuni reduse și durată remarcabilă a rulării pe baterie. Windows RT va include versiuni optimizate pentru touch ale aplicațiilor desktop Word, Excel, PowerPoint și OneNote. Pentru aplicații noi, principalul obiectiv Windows RT este dezvoltarea pe noua platformă Windows runtime sau WinRT, lansată în septembrie 2011, platformă care pune bazele pentru o nouă generație de aplicații conectate la cloud, cu interfață capabilă de interactivitate tactilă.

Pe langa aceste dezvaluiri, in lunile ramase pana la versiunea finala a sistemului de operare, Microsoft promite noi informatii despre Windows 8, inclusiv detalii privind preturile versiunilor sau campaniile promotionale pe durata limitata pentru consumeri.

Mai jos gasiti tabelul generic comparativ cu caracteristicile din fiecare editie de Windows 8:

caracteristiciwindows8.png

In incheiere voi mai preciza si faptul ca, la fel ca in versiunile anterioare ale sistemului de operare Windows, Microsoft anunta o editie Windows 8 special proiectata pentru clientii din zona enterprise cu licentiere prin programul Software Assurance. Windows 8 Enterprise include toate caracteristicile Windows 8 Pro, plus caracteristici pentru organizatii, care permit gestionarea centralizata si deploymentul automatizat, securitate avansata, virtualizare, noi caracteristici si functionalitati mobile si altele.

Numai bine :pct2: !

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.