+PAUL-XX Posted April 30, 2012 Report Posted April 30, 2012 puteam sa jur ca te cheama Marcel !>.< ba tu faci misto de mine ? ))))))) eu m-am amuzat cu chestia asta ! tineo tot asa ca ajungi .... departe ...rauuu ! )))) ... doamne auzi la el "marcel" .. ioi jesus.. oameni astia... Ma daca voi incepeti cu OFFTOPIK GATA cand sa te amuzi pe asfel de chesti ,mai ales noi intre noi.uni chiar sunteti grei de cap cu regulamentele.
+Lus Posted April 30, 2012 Report Posted April 30, 2012 ba tu faci misto de mine ? ))))))) eu m-am amuzat cu chestia asta ! tineo tot asa ca ajungi .... departe ...rauuu ! )))) ... doamne auzi la el "marcel" .. ioi jesus.. oameni astia... Ma daca voi incepeti cu OFFTOPIK GATA cand sa te amuzi pe asfel de chesti ,mai ales noi intre noi.uni chiar sunteti grei de cap cu regulamentele. Are 14-15 ani, hue.
+alex008 Posted April 30, 2012 Report Posted April 30, 2012 tineo tot asa ca ajungi .... departe stai linistit nu ne lasa Pavilion Lasa sa nu facem off topic fac eu un topic la sectiunea fun
+PAUL-XX Posted April 30, 2012 Report Posted April 30, 2012 hahahaha foarte tare, mia placut,ce spuneai??
Aveqetura Posted May 2, 2012 Author Report Posted May 2, 2012 Interesant spamaj pe-aici, dar daca nu mai are nimeni sa ma intrebe nimic, as ruga frumos un moderator sau chiar pe seful cel mare sa inchida topicul. Multumesc. Nihil sine Deo ! = Nimic fără Dumnezeu !
+GodsOtherHand Posted May 2, 2012 Report Posted May 2, 2012 Why close it? Spamul (cunoscut ca si barfa sau "small talk") este fundatia pe care internetul nostru de azi a fost cladit. love is a verb Love is a doing word
+HazZaRD Posted June 4, 2015 Report Posted June 4, 2015 O prezentare foarte reusita si complexa Bine ai venit!
Recommended Posts