Jump to content

Prezentarea Mea


Aveqetura

Recommended Posts

Bun gasit tuturor !

Pseudonimul in spatele caruia ma „ascund” – sa zicem asa – este, fireste, Aveqetura. Am fot intrebata – evident – daca nik-ul meu este in vre-o limba anume. Imi pare rau, daca va dezamagesc, dar nu e in nicio limba nume. Se pronunta aproximativ : ave-che-tura. Am fost intrebata, de asemenea, daca are de-a face cu meseria mea. Nu are legatura cu meseria mea. Probabil ca cei care au pus intrebarea s-au gandit ca sunt avocat, lucru total neadevarat.

Povestea pseudonimului nu e una interesanta, ci una cat se poate de simpla : Aveqetura era semnatura unui coleg de-al tatalui meu. Tata, pensionar acum, si acel coleg au fost impreuna pe acelasi santier. Despre acel coleg, tata nu mai stie nimic, iar eu mi-am insusit nick-ul.

Nu ma ascund dupa „fusta mamei”, asa ca o sa fiu sincera si va voi spune ca am deja 35 de ani impliniti. Ce cauta un om ca mine pe un forum dedicat problemelor PC ?! Evident : pentru ajutor, fara sa fiu luata peste picior de catre ceilalti. Am mai incercat si in alta parte si pentru nestiinta mea am fost facuta in toate felurile posibile.

In urma difuzarii a atator seriale coreene pe TVR 1 m-am ales cu o obsesie pentru acest gen de seriale, urmarind multe pe net. V-as insira o lista a ceea ce am reusit sa urmaresc, dar as strica topicul...

Daca ar mai fi ceva de spus, adresati-mi intrebari. Voi raspunde cu placere la ele, daca sunt de bun-simt.

  • Upvote 2

Nihil sine Deo ! = Nimic fără Dumnezeu !

Link to comment
Share on other sites

Bun venit printre prieteni si printre cei vii . ( mosule,ce iti mai place salutul meu ! ma bucur ca te am virusat mutantule )Iti intelegem problema,ne bucuram ca ai sosit aici pe forum si sa stii ca suntem destul de maturi ca sa te avem de seama noastra ,indiferent de varste,toti invatam uni de la altii.eram eu cel mai mare ca varsta,se pare ca cineva acuma mi-a luat locul :D dar nui problema :P.Orice probleme ai avea cu PC ul noi te vom sfatui si informa si directiona. Aici oameni sunt majoritatea din Bucuresti ,dar si din restul tarii. Bun venit si simtete ca la tine acasa.

Link to comment
Share on other sites

Chiar nu ma asteptam la asa de minunate urari de bine. Nu am ce face daca sunt mai mare ca varsta ca altii, pentru ca anul nasterii mele e 1977. Da ! Anul cu teribilul cutremur ! Si culmea e ca in martie e luna nasterii mele ! :D

In ceea ce priveste intrebarea pusa : sunt din orasul ploilor, bombardat de nemti in 1944, care tine in fiecare an un anumit festival, orasul lui Caragiale, unde s-a nascut celebra zicala : "O intorci ca la Ploiesti".

Multumesc pentru urarile de bine si mai astept intrebari daca mai aveti !

Nihil sine Deo ! = Nimic fără Dumnezeu !

Link to comment
Share on other sites

Va multumesc tuturor pentru intampinarea calda. Va sunt recunoscatoare, pentru ca prin alte parti - forumuri - nu am fost primita cu asa multa caldura ca aici. Va sunt recunoscatoare ! ^<img src=^'>

Nihil sine Deo ! = Nimic fără Dumnezeu !

Link to comment
Share on other sites

GoH dar pe tine cum te cheama?

Florin, daca nu ma-nsel :>.

Luș, pleased to meet you.

LE: OH, a raspuns deja. Nu vazusem a doua pagina; am avut dreptate, totusi. :crazy: :crazy:

@alex: Eu sunt Ionel. Ionut, de fapt<3.

fWy1P.gif

 

Link to comment
Share on other sites

Gata cu offtopic :P.

Ultimul :-s.

Ca sa fiu fata politicoasa, am sa raspund la intrebarea pusa. Numele real este Iuliana-Elena.

Merci !

Eu ma numesc Paul. Imi pare bine Elena !

Nu stiu de ce si eu aveam aceeasi impresie :((, :D.

oare pe gaby cum il cheama? :-?

Ca sa fiu sincer, mie imi e cam rusine sa spun cum ma cheama :-s, desi, parintii imi spun ca este un nume deosebit si foarte frumos, asadar, voi pune totusi o poza din buletin...

buletint.jpg

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.