Jump to content

Recommended Posts

Posted

puteam sa jur ca te cheama Marcel !>.<

ba tu faci misto de mine ? :)))))))))) eu m-am amuzat cu chestia asta ! :P tineo tot asa ca ajungi .... departe ...rauuu ! :))))))) ... doamne auzi la el "marcel" .. ioi jesus.. oameni astia...

Ma daca voi incepeti cu OFFTOPIK GATA cand sa te amuzi pe asfel de chesti ,mai ales noi intre noi.uni chiar sunteti grei de cap cu regulamentele.

Posted

ba tu faci misto de mine ? :)))))))))) eu m-am amuzat cu chestia asta ! :P tineo tot asa ca ajungi .... departe ...rauuu ! :))))))) ... doamne auzi la el "marcel" .. ioi jesus.. oameni astia...

Ma daca voi incepeti cu OFFTOPIK GATA cand sa te amuzi pe asfel de chesti ,mai ales noi intre noi.uni chiar sunteti grei de cap cu regulamentele.

Are 14-15 ani, hue.

fWy1P.gif

Posted

tineo tot asa ca ajungi .... departe

stai linistit :)) nu ne lasa Pavilion :)) Lasa sa nu facem off topic fac eu un topic la sectiunea fun

Posted

Interesant spamaj pe-aici, dar daca nu mai are nimeni sa ma intrebe nimic, as ruga frumos un moderator sau chiar pe seful cel mare sa inchida topicul. Multumesc.

Nihil sine Deo ! = Nimic fără Dumnezeu !

• 3 years later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.