Jump to content

Recommended Posts

Posted

De când mi-am luat un aparat de foto digital, am constatat o îmbunătăţire evidentă a calităţii pozelor făcute cu ajutorul lui, faţă de cel vechi, ce nu era digital.

Vă împărtăşesc câteva încercări de-ale mele. Pozele sunt făcute fie la peisaje, fie la flori.

Imaginea 1 :

Reveal hidden contents
SDC10223.jpg

- Intrarea la Manastirea Brebu, Judetul Prahova. Manastirea detine si un muzeu unde se afla Braul lui Antim Ivireanu.

Imaginea 2 :

Reveal hidden contents
SDC10233.jpg

- Lacul din spatele Manastirii Brebu

Imaginea 3 :

Reveal hidden contents
DSC00155.jpg

- Curgere de apa. Dambovicioara, Romania, anul 2009 sau 2010, caci in 2011, curgerea nu mai exista.

Va urma.

Nihil sine Deo ! = Nimic fără Dumnezeu !

Posted

On 4/26/2012 at 8:55 AM, PAUL-XX said:

Ffrumos. oricum cand vrei sa faci poze,incearca sa nu tremuri si sa misti camera.ce model de aparat ai?

Nu cred ca poate cineva sa-si controleze eficient tremuratul mainilor :P, insa daca aparatul are aceasta facilitate, merita activata stabilizarea imaginii.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Aparatul meu este marca Samsung. In ceea ce priveste tremuratul acela, nu stiu ce explicatie sa dau. Cred ca am vrut sa fac zoom si cand fac asta, daca fac imediat poza, pare tremurata. Daca fac poza la un timp dupa zoom, cca 1-3 secunde, poza nu mai e blurata. Am constatat asta pe propria piele. ;))

1.

Reveal hidden contents
DSC00183.jpg

- Dambovicioara, Romania, o grota intr-o stanca.

2.

Reveal hidden contents
DSC00211.jpg

- Floresti, Romania. Exista si un conac boieresc acolo, parasit si in paragina.

3.

Reveal hidden contents
DSCF0077.jpg

- Buchet de flori, facut de mama mea.

Va urma.

• Upvote 1

Posted

On 4/27/2012 at 9:44 AM, gaby said:

Nu cred ca poate cineva sa-si controleze eficient tremuratul mainilor :P, insa daca aparatul are aceasta facilitate, merita activata stabilizarea imaginii.

Tin sa te contra zic Gaby ! La mine la aparatu foto(Samsung ST65) Daca il tin pe Smart isi calculeaza el tot ce trebui,daca dau pe alte optiuni gen control de maini tremurate nu o va face ca la carte si mai rau iese tremurat.

Posted

Iata ce-am mai gasit :

Reveal hidden contents
DSCF0016.jpg

- Acesta a fost catelul meu, pe numele lui Peticut, care a trecut la Domnul de ceva vreme, mai exact de 4 sau 5 ani.

Reveal hidden contents
Picture026.jpg

- Sighisoara. Ignorati data, daca are fotografia data. Am fost in 2009 acolo, chiar in perioada festivalului. Din pacate, am uplod-at fotografia in format prea mic. :(

Reveal hidden contents
Picture021.jpg

- Am vrut sa fotografiez un lac plin de nuferi. Respectivul lac exista in incinta curtii de la Manastirea Crasna, jud. Prahova.

Va urma.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.