+Hell_Spawn Posted July 31, 2007 Report Posted July 31, 2007 Spuneti si voi ce ati vrea sa se puna in locul felinarelor de la bitefight.
+St3aLth-CS Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 care felinar ma unde vezi u felinar in BITEFIGTH ? make a pic ! mda
+Hell_Spawn Posted August 5, 2007 Author Report Posted August 5, 2007 Sat, 04.08.2007 - 08:34:40 Te-ai lovit de un felinar c??
+St3aLth-CS Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 aha ok dar de ce sa le schimbe ?? au intrebat ei playeri ce sa puna in loc ? sau cum ... nu vad rostu schimbari
+Hell_Spawn Posted August 6, 2007 Author Report Posted August 6, 2007 Sa zica :Cand ai incercat sa-ti ataci victima ai fost orbit de chelia lui (Basescu de exemplu)Te trezesti 10 minute mai tarziu cu o durere de ochi teribila
gaby Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 va rog, nu mai faceti astfel de afirmatii asta se numeste OFFTOPIC , sincer hell, daca veneam eu si ziceam: cel mai bine ar fi scoatem felinarele, cu ce te-ar fi ajutat ? iti raspund tot eu: cu nimic Noi nu avem puterea sa facem nimic in legatura cu acest jos, deoarece nu este hostat/creat/ de noi, sau avem administrator pe el. Daca vreti sa ajutati acest forum sa creasca va rog nu mai faceti astfel de posturi... Intra un om de 20 de ani si din greseala intra in acest topic ... ce poate sa vada? comentarii un pic cam fara sens, ce credeti ca face in momentul urmator ? va zic eu: iese de pe forum instantaneu ! Multumesc de intelegere voi inchide acest thread pentru a pune capat acestei discutii. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts