Jump to content

Recommended Posts

Posted

"Regii apusului" este un joc multiplayer medieval pe care il poti juca online. Este un joc strategie. Face parte din categoria multiplayer medieval online games. La inceput esti stapanul unui satuc, dar, in timp, regatul tau va prospera si poti ajunge un mare conducator. Poti juca de unul singur sau poti face parte dintr-un clan. Jocul este 100% gratis.

Pasul 1. Iti faci cont cu un nume de rege legendar care poate fi real sau inchipuit.

Pasul 2. Iti aduni resurse si lucratori cu care sa construiesti edificii si iti aduni armata medievala.

Pasul 3. Faci aliante, formezi clanuri si te ocupi de situatia politica a regatului tau.

Pasul 4. Mergi la razboi si cuceresti alte regate sau stai inchis in castelul tau si te aperi. Daca nu stii sa pierzi poti migra in exil impreuna cu toti supusii tai.

Important: Doar regatele puternice cu scor comparativ cu al tau pot fi atacate, celelalte regate mai mici sunt considerate nesemnificative si vor fi ignorate.

Atentie! In acest joc timpul este comprimat. Fiecare zi trece in 5 minute asa ca cercetarea unei tehnici sau constructia unei cladiri, care in mod normal dureaza 3 zile, va fi terminata in 15 minute.

http://razboinici.com

Screenshots:

top2.jpg

new.png

Posted

eu i-am dat delete la topic din simplul motiv ca Chromium imi urla cum ca ar fi malware la adresa respectiva. Si nu stiam daca utilizatorul a recreat topicu sau lai restaurat tu..

(am pus motivu cand lam sters)

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Jocul este vechi,nu l-am facut eu,l-am cumparat de la altcineva.Eu doar am perfectionat partea de php. :)

Oricum,banuiesc ca este facut de la zero.

• 4 months later...
  • 4 months later...
  • 4 weeks later...
  • 3 months later...
  • 4 months later...
  • 8 years later...
Posted

E posibil sa iti arate asa de la firewall, unele sunt foarte sensibile. Domeniul cel nou e cumparat de cateva zile.

O sa fac cateva verificari, in orice caz! Multumesc mult!

Screenshot_20211226-234526_Chrome.jpg

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.