EpureIonut Posted May 8, 2012 Report Posted May 8, 2012 Nume: Masini Sibiu | Vanzari Auto Sibiu Url: http://www.masinisibiu.ro Descrieri: Inschiriei si Vanzari Auto Sibiu. Servicii Auto Complete la cele mai rezonabile preturi. Limbaj programare folosit: CSS, PHP, HTML, Javascript Astept parerile vostre despre site. Incarcare in pagina, design, accesibilitate, etc. Servicii Web Design Rent a Car Sibiu
gaby Posted May 8, 2012 Report Posted May 8, 2012 Imi place, insa as veni cu 2 recomandari, una mai importanta din punctul meu de vedere (referitoare la accesibilitate), iar alta mai putin importanta. Cea importanta: sub meniu, ai un fel de slideshow, foarte ok, insa, ma dezorienteaza putin; citesc de exemplu: Volkswagen Golf 4 \ inchiriaza de la 23 euro/zi. Asadar, m-ar interesa mai multe detalii despre pret, dand click doar pe masina, vad doar cateva informatii relativ generale, si atat. Eu as pune un link de genul: vezi lista preturi, sau mai multe detalii, care sa duca catre lista de preturi. Cea mai putin importanta: centrarea bannerelor din footer-ul site-ulu. Dupa parerea mea arata mai bine centrate. In rest, mi se pare in regula. Felicitari ! 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
EpureIonut Posted May 9, 2012 Author Report Posted May 9, 2012 Gaby, multumesc pentru review. Stiam eu ca lipseste ceva Servicii Web Design Rent a Car Sibiu
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now