+St3aLth-CS Posted July 31, 2007 Author Report Posted July 31, 2007 Deschide o noua imagine 400x75 Umple imagine cu ajutorul Gradient Tool eu am folosit 2 nuante de albastru Cu ajutorul Eclips Selection Tool fa o selectie ca mine Acu umple aceasta selectie cu Gradient tool aceleasi culori dar invers Pastreaza selectia si dute la Select - Modify - Contract si foloseste Setting - 5 (sau cum vrei u ). Acum umple selectia cu un nou gardient , folosind culorile #cccccc si #f1f1f1 ( este un argintiu frumos ) Adaugati logo-ul in sectiunea argintie Adauga un nume Acum partea putin mai grea Animatia Scrie un subtitlu. Acum apasa ctrl+j Ai duplicat layerul cu subtitlu acum dute la Filter - Blur - Motion Blur si foloseste setarea 11. Acum fa la fel si cu celalalte subtitluri Dupa ce ai terminat dute la View - Animation Ascunde toate layerele mai putin primu layer (Hardware -farablur) acu ascunde layeru Hardware-farablur si "unhide" layerul Hardware-cublur Tot asa pana cand adaugi toate layerele cu subtitluri cu blur si fara Dupa ce ai terminat adauga urmatorii timpi Cum sa salvezi Tine apasat pe ctrl si selecteaza toate frame-urile acum dute la File - Save for Web si salveazal sub forma .gif That's It pareri ?
evo_vii Posted July 31, 2007 Report Posted July 31, 2007 Hmmm ... bun tutorialul Nu stiam ca poti faci si in PS VTuning.RO - Comunitate de Virtual Tuning
gaby Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 foarte misto, o mica sugestie, trebuia sa scri troubleshooting legat , troubleshooting insemnanad depanare, detectare a defectiunilor tehnice. in rest no comment, Good Joob . Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+St3aLth-CS Posted August 1, 2007 Author Report Posted August 1, 2007 greseala mea e daca e o sa refac tutorialu sau macar poza Finala
gaby Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 nu, nu e nevoie, dintr-un tutorial trebuie sa intelegi ceva, nu sa fie neaparat corect scris. iar in cel explicat de tine se intelege perfect, eu ti-am spus sa sti pe viitor Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now