Jump to content

Recommended Posts

Posted

Va salut.Am si eu nevoie de ajutoru vostru intr-o problema care ma depaseste total.Mi-am luat ban "pe calculator" ca sa zic asa de la un server de joc cu niste admini frustrati.Problema este ca nu inteleg ce fel de ban mi-a dat ca si daca schimb ip-ul si chiar si mac-ul placii de retea tot ma depisteaza.AM incercat sa curat chiar si registrii windowsului.Chiar nu inteleg cum naiba are acces asupra calculatorului meu pana la urma.O fi tinand de porturi,DNS sau de alceva?O solutie trebuie sa exsiste

Posted

zic eu ca daca reusesti sa reinstalezi windowsul vei multumi mai tarziu.totul este undeva prin control panel pe la niste instalari,care sigur ca tu ai instalat ceva de pe situl lor si plus poate ai font la ei acolo si nu te depisteaza ei cat un softwer ceva di genul.but a ....nu te ai gandit sa schimbi tu situl de jokuri ca ai sunt frustrati ca esti prrea bun si le iei toti bani ce naibi. esti zgarcit rau... :)))))))))

Posted

Cel mai probabil este vorba de ban pe semiclasa/clasa IP, de exemplu, ban 198.123.456.0. Ban pe "PC", nu exista, insa mai poate fi vorba si de inserarea unui anumit fisier/comenzi in joc/config care sa nu te mai lase sa accesezi serverul respectiv.

Despre ce joc vorbim ? Counter Strike ?

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Warcraft III- dota

Contul pe care am luat ban a fost 5870.SI indiferent ca schimb ip,sau chiar macul placii de retea din control panel tot ma depisteaza si nu inteleg cum naiba.Totul tine de registrii de windows ceva.Chiar nu-mi convine ca are acces asupra pc-ului meu:

b4f678b567359c846785f0b6f23163a2.jpg

c0f0fd6aec0c68c0f6f2f8808253c959.jpg

Precizez faptul ca am net de la RCS-RDS si banuiesc ca stiti ca este ip dinamic la ei.Tocmai de asta ma mir cum naiba ma detecteaza+ca am aschimbat si macul placii de retea,si am schimbat chiar si DNS-ul :O .Un hacker bun sigur stie sa scape de ban tocmai de aia am apelat la voi pe acest site.In fond si la urma urmei ma repet nu e corect ca are acces asupra pc-ului meu.O fi tinand de porturi sau de registrii windowsului?

Posted

Asa cum ti-am spus si mai devreme, daca ti se baneaza clasa, "semiclasa" sau contul poti schimba de ori cate ori vrei IP-ul, si ce mai vrei tu, pentru ca tot banat vei ramane. Poti reinstala si Windows-ul, si jocul, si, ce mai doresti tu. Tot banat vei ramane. De ce ? Pentru ca IP-ul tau e de forma: 123.456.78.90.

Tu cand iti schimbi ip-ul (asta daca stii sigur ca se schimba), ti se vor schimba de fapt, de obicei ultimele 2/3 cifre din IP, sau, ultimele 2 grupuri, in exemplul meu, ori: 90, ori si 78 si 90.

La tine, e vorba de cont. Asa cum scrie si in imagine, ti-a fost banat contul de pe care jucai. Nu stiu exact cum functioneaza banarile pe serverele de Dota, insa, daca a fost banat doar contul, ai putea sa reintri pe server folsind alt cont. Daca ti se baneaza si IP-ul/clasa si contul, atunci nu ai ce sa faci decat sa astepti sa expire perioada banarii, si, nu mai trisa, daca ai facut-o.

Cum pot sustine forumul?
--------------------

Posted

Noi nu hakerim ptr nimeni si pe nimeni![ "Un hacker bun sigur stie sa scape de ban tocmai de aia am apelat la voi pe acest site." Doar putem ajuta simplu,dar daca tu ai "trisat" atunci nu avem ce iti face.au tot dreptul si plus Gaby tia zis cam ce anume ti sa petrecut .

Posted

Noi nu hakerim ptr nimeni si pe nimeni![ "Un hacker bun sigur stie sa scape de ban tocmai de aia am apelat la voi pe acest site." Doar putem ajuta simplu,dar daca tu ai "trisat" atunci nu avem ce iti face.au tot dreptul si plus Gaby tia zis cam ce anume ti sa petrecut .

fratilor dar de unde ati ajuns voi la concluzia ca am trisat?De unde stiti voi ca am trisat?Pai asa zic ei ca am trisat dar nu am trisat.Nu inseamna ca daca scrie acolo ca am trisat,am si trisat.Serveru ala e plin de admini frustrati daca i-ati cunoaste mi-ati da dreptate.

gaby sa inteleg ca nu am cum scapa de acest ban,nici daca schimb subclasa de ip?Asta e o sa apelez pe alte forumuri poate cineva ma poate ajuta.Eu totusi nu cred ca nu exsista rezolvare.Va multumesc oricum pot efortu de a incerca sa ma ajutati.

P.S si Paul hacker m-am referit la faptul ca un "tip destept" se descurca prin registrii si debanare,nu ca sa hackeresc io nu stiu ce server.Nu intelege gresit te rog.hacker nu inseamna neaparat sa hackeresti un joc sau alt ceva,hacker inseamna sa sti ss te descurci peste tot nu numai la jocuri...in fine va multumesc

Posted

Nu am de unde sa stiu daca ai trisat sau nu, am spus-o mai mult pentru ca m-am gandit ca ai vrut sa-ti cresti resursele cumva (map hacking). Sunt de acord cu tine ca exista si admini care iau decizii impertinente. Cu toate astea, daca ai fost corect, de ce nu ceri o debanare pe forumul serverului ? Ar fi mai simplu.

Daca ti-a fost banat contul si clasa, rezolvarea este sa schimbi provider-ul de internet (sau sa ti se ofere alta clasa - nu se prea poate), si contul de pe care joci, altfel, va trebui sa astepti cele 2 saptamani ramase pana la debanarea automata.

Cum pot sustine forumul?
--------------------

• Moderators
Posted

Map hacking se refera la faptul ca un jucator din 10 vede tot ce se intampla pe harta respectiva. Inchipuiti-va 10 playeri cu cate un caracter fiecare 5v5. Raza de vizibilitate este cat de cat mica in comparatie cu harta, iar daca ai trecut printr-un loc si ai descoperit zona, dupa ce ai trecut se asterne "fog of war". Ei, exista un hack care permite sa vezi toata harta , sa vezi unde sunt ceilalti.. ce fac.. cat de dezvoltati sunt.. si-asa mai departe. E un cheat nesimtit. Am jucat si eu dota si din cauza asta stiu.

Ban-ul tau este pe contul de Gplay, nu pe IP,mac,clasa de IP-uri. Apropo, cum ai reusit sa schimbi mac-ul unei placi de retea? Eu de asta n-am mai auzit.

PS: fa-ti cont de steam, fa un "survey" pentru dota2 si asteapta sa primesti invitatie pentru Dota2 pe Steam (e beta, dar eu pot spune ca inca n-am gasit un bug cu adevarat deranjator).

• Upvote 1
Posted

am depistat pe ce mi-=a dat banul.Mi-a dat ban pe PC hardware adica fiecare componenta din calculatoru meu are un cod din fabrica.AM ajuns la concluzia asta pt ca pe acelasi ip m-am conectat cu laptopul si ma pot conecta fara probleme.Acum ma intreb daca ezsista un program care sa te lase sa-ti schimbi id hardwareul calculatorului.AM gasit ceva pe net dar e trial si nu ma lasa sa schimb id hardwarele pc-ului meu,doqar imi zice care e.VOi mai stiti si alte metode de schimbare(spoof) al hardwareului??

Mai jos am sa atasez poza cu programul respectiv.Imi zice care este id hardware dar alceva nu pot face in modu trial :|

http://picz.ro/pictures/b9aa42fe0d9dff79b6de57f92c3b1891.jpg

• Moderators
Posted

Ti neaparat sa joci tot acolo? Sunt atatea servere private de dota unde te poti juca linistit.

Plus ca, pana iti schimbi tu hardware id-ul, iti expira ban-ul.

• 4 months later...
Posted

Nu si-a schimbat ip hardware. A creat o masina virtuala, si nu ii mai recunoaste acelasi id al pc-ului, ii vede id-ul masinii virtuale.

Am creat o masina virtuala dar nu imi merge... adica tot imi apare cand intru pe platforma ca am ban.?

Am sa mai incerc sa schimb macul (Adresa Fizica) a placii de retea. Dar speram sa functioneze ideea voastra... Daca ai vreo sugestie spune-mi si mie .

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.