Jump to content

Recommended Posts

Posted

Joculete Forumiste:

Aceasta categorie a fost creata pentru a ne putea destinde putin pe forum.

Posturile ce se vor face in aceasta categorie nu se vor lua in considerare la totalul de posturi ale unui user.

Succes si spor la jocuri!

• Upvote 1

fWy1P.gif

Posted

Paule, la tine e invers =)).

"Total Posts:

1,824 (0.94 per day)"

"Posts:

1,833"

Eu am "Joculete Forumiste (241 posts)", adunate cu 829 din stanga => 1070. Pe pagina de profil am 1060. Weird shit, intr-adevar.

fWy1P.gif

Posted

Tu repede mai dat de gol ! vroiam sa oftik omu si tu acuma bagi strambe.ca daca ne aruncam ochii pe pagina ta si pe mesajeee nui prea dragutzzz :)))))

Posted

oricum.. ori s-au pierdut din posturi ori s-au sters ori habar n-am dar stiam ca eu am destule la spam mai mult de 10 cu mult

Posted

Corect, acesta este raspunsul :D.

Paule, la tine e invers =)).

"Total Posts:

1,824 (0.94 per day)"

"Posts:

1,833"

Eu am "Joculete Forumiste (241 posts)", adunate cu 829 din stanga => 1070. Pe pagina de profil am 1060. Weird shit, intr-adevar.

Platforma forumului are o mica eroare ca sa-i spun asa, in sensul ca inregistreaza toate mesajele unui utilizator, insa, daca se sterg din ele, numarul mesajelor lui, nu va scadea, insa vor scadea numarul de mesaje totale ale forumului. Adica, daca eu am 1000 de mesaje din care acum sterg 100, mi se va afisa ca am tot 1000 de mesaje; de aici si decalajele astea. Mi se pare ca gasisem in trecut o modificare care rezolva acest lucru, dar nu am bagat-o in seama.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.