Jump to content

Recommended Posts

Posted

Diablo III este disponibil inca de pe data de 15 mai 2012, insa, de cateva ore, Coreea a atras atentia internetului, caci acolo jucatorii au terminat deja jocul in 4-5 ore, in timp ce altii abia il descarca sau il instaleaza.

Asadar, jucatorii coreeni au postat imagini din batalia finala, si par sa fi terminat campania single player pe dificultatea Normal:

diablo3spoiler.jpg

Sursa: http://www.dsogaming.com/news/diablo-iii-normal-difficulty-koreans-have-completed-the-sp-mode-under-4-5-hours/

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

eu cred ca aia isi pusesera in cap de mult aacest lucru. ceva e putred. plus inseamna ca jokul este mik atat harti cat si misiuni.

Posted

Am coleg care l-a terminat a doua zi dupa lansare, dimineata, in cateva ore (nu a venit la scoala;d). Deci, coreeni can fuck themselfs<3.

Paul, jocul are trei nivele, Normal -> Nightmare -> Hell. Si oricum, pana faci lvl60 e drum lung.

fWy1P.gif

Posted

Hei băieţi îmi spuneţi şi mie care sunt bazele acestui RPG? Este free, se poate juca şi single player? Nu mă pricep la astfel de gen de jocuri precum acesta sau spre exemplu Wow, dar aş fi dornic să învaţ.

Îmi rezerv toate drepturile de a avea greșeli gramaticale

Copyright © 2012 FlorinDragomir.Toate drepturile rezervate.

Posted

Este diablo 3 man, cum sa nu sti ce e asta? Nu e free, costa ~200 lei. Se poate si single player.

Paul, nici diablo 2 nu a fost foarte lung sincer :-??

Multa vreme pierzi explorand harta, omorand sa faci urmatorul level, si cautand intrarea spre unde tre sa mergi. Daca ai dat share (deci intra 4 jucatori pe jocu tau), at imediat explorezi harta. In varianta demo mie mio luat peste o ora sa o termin.. Insa in varianta cu 4 playeri, o terminam in 10-15 minute maxim. (si nu eram coreeni)

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Este diablo 3 man, cum sa nu sti ce e asta? Nu e free, costa ~200 lei. Se poate si single player.

Paul, nici diablo 2 nu a fost foarte lung sincer :-??

Multa vreme pierzi explorand harta, omorand sa faci urmatorul level, si cautand intrarea spre unde tre sa mergi. Daca ai dat share (deci intra 4 jucatori pe jocu tau), at imediat explorezi harta. In varianta demo mie mio luat peste o ora sa o termin.. Insa in varianta cu 4 playeri, o terminam in 15 minute maxim. (si nu eram coreeni)

Am auzit de joc, dar nu stiam cum este. Stiam ca majoritatea RPG-urilor astea mari se platesc dar m-am gandit ca ofera si astia ceva gratuit pana la un anumit nivel. Stiu ca cei de la Battle ofereau Wow-ul gratuit pana la level 20.

Îmi rezerv toate drepturile de a avea greșeli gramaticale

Copyright © 2012 FlorinDragomir.Toate drepturile rezervate.

Posted

Am auzit de joc, dar nu stiam cum este. Stiam ca majoritatea RPG-urilor astea mari se platesc dar m-am gandit ca ofera si astia ceva gratuit pana la un anumit nivel. Stiu ca cei de la Battle ofereau Wow-ul gratuit pana la level 20.

tot cu battle net e si diablo 3. Poate o sa ofere ceva de genu mai incolo, momentan se vinde ca painea calda.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

sunteti criminali.prietene daca tu joki doar ptr a trece prin harta ca prin unt si nu savurezi fiecare colt al harti si sa iti iei tot felu de verste si sa le imbini cu diverse pietre si nu revii la unele locuri ptr ati face mai mare level,luptandute cu alti mosntri.C um te poti numi tu GAMER? undei placerea?Unde si cum gussti tu game playerul?

Posted

Pai si atunci acuma intelegi la ce ma refeream mai sus cand am zis ce naiba in 4-5 ore sa joki? ca sa ce?faci doar misunile si gata !si ajungi la URIAS si dai doua capace sil ia GAYA? ce smekerie am facut!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.