Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da ... şi mie mi se pare ciudat. Credeam că era noaptea trecută, dintre 9 şi 10 iunie :).

10 iunie 00:00 = 9 iunie 23:59 + 1 minut.

Greşesc?

Chiar conteaza? Ai timp sa mai faci, i guess. Si asa, dupa cum a zis si Gabi, multe din topicuri sunt facute "in graba".

fWy1P.gif

Posted

Da ... şi mie mi se pare ciudat. Credeam că era noaptea trecută, dintre 9 şi 10 iunie :).

10 iunie 00:00 = 9 iunie 23:59 + 1 minut.

Greşesc?

Eu am spus/m-am referit la 10 iunie (10 spre 11), ora 12 noaptea, nu 9 (9 spre 10) iunie 12 noaptea.

sa nu va mai certati atata eu propun sa se mai prelungeasca concusrsul inca o saptamana pana sambata ora 23:59

Sunteti de acord cu aceasta propunere ?

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Sunteti de acord cu aceasta propunere ?

Votez mai târziu, după ce votează şi ceilalţi (oaie neagră momentan).

BTW, de exemplu: dacă câştig Windows Vista, primesc de pe net imaginea .iso + CD KEY-ul?

Posted

Cu o conditie, si anume, topicurile in care pur si simplu ai prezentat programe sa nu fie luate in considerare.

Fair enough.

fWy1P.gif

Posted

De la 20 incoace, cu cateva exceptii. Cum nu le vezi, nu stiu.

Dar na, presupun ca fiecare intelege "ghid, tutorial" in felul lui.

kbye :bag:

fWy1P.gif

Posted

Am citit pe diagonala din tutorialele lui Pavilion si e asa cum zice Lus. Nu prea sunt tutoriale si sunt mai mult prezentari pe scurt a unor programe sau altor chestii din IT. Cele lui Lus sunt in mare parte daca nu toate tutoriale de creeare a divesre desene in photoshop fie ele originale sau mai putin originale. Acum sincer Dan a fost cel mai corect si a facut niste tutoriale originale. Din aceste lipsuri mari pot zice sa se lungeasca cu cel putin o saptamana concursul.

Sa fim sinceri. Toti inafara de Dan am vrut sa facem mult, ne-am uitat doar sa castigam acele licente de windows. Sincer si eu m-am bagat asa si am vrut sa fac asa si am si facut asa. Bineinteles ca m-am inervat cand cineva zice ca eu nu am dreptate si am renuntat ca asa sunt eu.

Imi pare cel mai rau de Gaby care probabil are dureri de cap si incearca sa faca pace mereu intre 2 parti care se cearta, nici una din parti neavand dreptate, Gaby nedorind ca vreuna din parti sa paraseasca forumul si astfel forumul sa aibe de pierdut.

Pana la urma suntem oameni, vrem tot, daca se poate fara munca sau cat mai putina munca, copiatori care avem de comentat cand ne e ceva impotriva noastra.

Posted

Adevar spui, Alex. Acum depinde ce intelegi prin original, ca daca stai sa te gandesti, informatia care se vrea a fi originala, tot ai citit-o si tu CANDVA, UNDEVA, si ti-a ramas tiparita in minte.

Nu vreau nimic si nici nu-mi pasa cine ce castiga, faceam lucrul asta si fara concurs, dar chestia e ca nu prea s-a luat in serios, si asta ma irita.

fWy1P.gif

Posted

Daca va intrebati unde sunt celelalte posturi ale acestui topic, cele care continueau jigniri si offtopic, le-am sters. Ideea acestui topic a fost una cat se poate de serioasa, si, in alta ordine de idei, am vrut sa creez ceva serios, si, frumos, nu sa se iste certuri pe diverse teme, si sa se ajunga unde s-a ajuns...

Pana la urma, concursul se va incheia in aceasta seara, pentru ca, nu prea mi-a placut modul in care au evoluat lucrurile, asadar, nu sa vrea ca peste o saptamana toti participantii sa aibe warn/ban sau alte lucruri. Nu asta e ideea concursului.

In alta ordine de idei, o mare parte din vina o am si eu pentru ca, regulie trebuiau create cu o strictete mai mare, prea multa libertate stricand (probabil ca trebuia sa impun o limita de cuvinte: minim 400 de cuvinte, trebuia sa explic clar ce inseamna un tutorial si cum vreau sa arate, etc.), insa fiind un incepator in ale organizarii de concursuri, nu am vrut sa fiu prea strict. Eu cel putin cand vad prea multa strictete si faze precum "tragere la sorti" o las balta...

Acestea fiind spuse, mi-as dori sa va/ne impacati/impacam cu totii, si... sa fim mai seriosi pe viitor, daca se poate.

Cum pot sustine forumul?
--------------------

Posted

Imi pare cel mai rau de Gaby care probabil are dureri de cap si incearca sa faca pace mereu intre 2 parti care se cearta, nici una din parti neavand dreptate, Gaby nedorind ca vreuna din parti sa paraseasca forumul si astfel forumul sa aibe de pierdut.

Pana la urma suntem oameni, vrem tot, daca se poate fara munca sau cat mai putina munca, copiatori care avem de comentat cand ne e ceva impotriva noastra.

Postul tau a fost publicat in acelasi timp in care il scriam eu pe al meu, drept pentru care, raspund acum.

Fara indoiala ca forumul are de pierdut daca utilizatorii de aici (mai ales cei activi) il parasesc, insa, cel mai mult mi-ar place ca cei care pleaca, chiar daca o fac, sa nu plece cu un gust amar in gura, ci, cu zambetul pe buze... De aceea urasc in general certurile pe aici, nu pentru profituri sau alte lucruri de genul, cum poate se crede...

Din aceste lipsuri mari pot zice sa se lungeasca cu cel putin o saptamana concursul.

Nu stiu ce sa zic... daca treburile evolueaza in acelasi mod, asa cum am precizat si in postul anterior, mai bine inchei concursul in aceasta seara.

Cum pot sustine forumul?
--------------------

Posted

gaby: poţi să ne spui care din "tutoriale" sunt tutoriale cu adevărat?

Mulţumesc.

Desigur. Cel mai corect din partea mea ar fi sa nu tin parte nimanui, asadar, nu voi fi partinitor. Voi lua pe rand, fiecare utilizator participant.

Dan O.

Toate cele 13 tutoriale sunt ok din punctul meu de vedere. Singurele la care poate ati avea ceva de obiectat, ar fi cele din imagini, in engleza, insa, am cazut de acord ca sunt ok si cele in engleza daca nu se poate altfel, si, daca sunt facute/scrise de el, deci, per total, sunt in regula.

Pavilion

Am considerat toate tutorialele ok (desi sunt cateva dintre acestea pentru care mi-ar fi placut mai multa detaliere + cel putin o poza), in afara de acestea:

Informatiile ce le-ai scris sunt utile, insa, nu prea pot fi tratate ca si tutoriale...

Lus

Toate cele 25 tutoriale sunt ok din punctul meu de vedere. Nu cred ca poate spune cineva ca nu s-a muncit la ele. Eu cel putin, asta vad.

Alex008

In afara celor postate mai jos, celelalte consider ca sunt suficient de ok de luat in calcul,

http://pctroubleshooting.ro/topic/15817-autocad-2007-prezentare-pe-scurt-a-barei-de-obiecte/

?do=embed' frameborder='0' data-embedContent>

?do=embed' frameborder='0' data-embedContent>

Multe de aici le-am trecut pentru ca la o verificare pe Google am observat ca nu sunt in tocmai originale (scrise cu cuvintele tale).

P.S: Nu stiu daca puteti spune ca am fost subiectiv... Eu zic ca am fost destul de tolerant.

Cum pot sustine forumul?
--------------------

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.