Jump to content

Tutorial Instalare Android Pe Pc


Pavilion

Recommended Posts

Mulţi dintre noi atunci când urmează să cumpere un telefon cu Android pe el se întreabă dacă le va plăcea sistemul de operare sau nu. Puteţi afla asta instalând Android direct pe PC :D. Din păcate multă lume a avut probleme cu instalarea Android pe un sistem bazat pe procesor AMD, de aceea Intel e mai indicat.

Să trecem la treabă :D: Descarci programul UNetBootin după care conectezi stick-ul USB în calculator. Deschizi programul pe care tocmai l-ai descărcat, bifezi "Disk Image" dai click pe cele trei puncte din capăt, după care selectezi ISO-ul de la Android (click pentru download). În UNetBootin jos la Drive selectezi sick-ul USB şi dai OK.

Acest progrămel va arde imaginea ISO a sistemului de operare Android direct pe Stick. Mai târziu, intrăm în BIOS şi punem PC-ul să booteze de pe stick. Sistemul de operare ar trebui să booteze de pe acesta, după care va trebui să alegeţi instalarea sistemului pe HDD sau să îl rulaţi direct. Recoamnd să-l rulezi direct deoarece nu are rost pe HDD (din moment ce lista de compatibilităţi nu este foarte lungă). Adică selectezi opţiunea "Live CD".

:pct:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.