+Pavilion Posted May 20, 2012 Report Posted May 20, 2012 Un cablu IDE nu se va compara niciodată cu un cablu SATA, deoarece de cele mai multe ori împiedică fluxul de aer al PC-ului, acţionând uneori ca o barieră în faţa aerului. Pentru a scăpa de această problemă, aveţi nevoie de: - cablul IDE - Cutter, cuţit sau orice alceva ascuţit - sleeve - Zip Ties (şoricei) 1. Luăm cuţitul şi întrepătrundem cablul din 4 în 4 fire: 2. Răsucind mufa IDE la 90 de grade, introducem sleevul peste cablu: 3. La fiecare capăt, strângem sleevul cu şoricei: 4. Montăm cablul înapot în PC şi ne bucurăm de aspect . Imaginile sunt luate de pe mygarage.
+GodsOtherHand Posted May 21, 2012 Report Posted May 21, 2012 ai de capu meu, luatear dracu daca iti tremura mana la asa ceva love is a verb Love is a doing word
+Pavilion Posted May 21, 2012 Author Report Posted May 21, 2012 Da ... bagi puţin cuterul între fire (nu în fire) şi se desprinde extrem de uşor.
+alex008 Posted May 21, 2012 Report Posted May 21, 2012 Eu nu vad rostul. Pt ce-i trebuie haine unui cablu din carcasa?
+Lus Posted May 21, 2012 Report Posted May 21, 2012 Eu nu vad rostul. Pt ce-i trebuie haine unui cablu din carcasa? Cica circula aerul mai bine. Sincer, tare ma tam ca circula mai bine lasandu-l despicat.
+Pavilion Posted May 21, 2012 Author Report Posted May 21, 2012 Despicat nu cred ... se poate încâlci în celelalte componente / strică aspectul .
+Lus Posted May 21, 2012 Report Posted May 21, 2012 Huh? Odata ce l-ai fixat intr-un loc, acolo ramane nene. Plus de asta, daca e sa se incalceasca, se intampla oricum. Aspectul interior nu prea conteaza . Eh, daca ai carcasa din sticla cu lichid and shit...
+Pavilion Posted May 21, 2012 Author Report Posted May 21, 2012 Pentru foarte mulţi oameni contează şi aspectul din interior .
+Lus Posted May 21, 2012 Report Posted May 21, 2012 Si cu ce te satisface pe tine ca ai, nu stiu, luminite de craciun intr-un spatiu inchis? Marog, whatever you say:p.
+Pavilion Posted May 21, 2012 Author Report Posted May 21, 2012 Ohoho ... pentru că multora le place să aibe un PC cât mai aranjat, să circule aerul bine pe acolo. De exemplu: preferi sau ?
+Lus Posted May 21, 2012 Report Posted May 21, 2012 Tu compari o nava spatiala cu o caruta? Ce-mi arati tu acolo tine mai mult de functionare si nu de aspect.
+Pavilion Posted May 21, 2012 Author Report Posted May 21, 2012 Nu. Doar un PC nearanjat cu unul aranjat.
+Graham777 Posted May 21, 2012 Report Posted May 21, 2012 Si cu ce te satisface pe tine ca ai, nu stiu, luminite de craciun intr-un spatiu inchis? Marog, whatever you say:p. Luminite de Craciun?
Moderators Dan O. Posted May 22, 2012 Moderators Report Posted May 22, 2012 Sa fim seriosi, daca mai ai cablu IDE, nu cred ca te mai intereseaza sa ii faci sleeve. Pe pc-ul ala nu poti face cable management... Totusi e interesant ce-a facut cine a facut chestia aia.
+alex008 Posted May 24, 2012 Report Posted May 24, 2012 Sa fim seriosi, daca mai ai cablu IDE, nu cred ca te mai intereseaza sa ii faci sleeve. Pe pc-ul ala nu poti face cable management... Totusi e interesant ce-a facut cine a facut chestia aia. corect! pt 1 maxim 2 cabluri cat aia in unitatea aia nu incurca asa tare sau mai bine zis nu are ce sa se incalzeasca... n-are cum la performantele alea
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now