Jump to content

Recommended Posts

Posted

Un cablu IDE nu se va compara niciodată cu un cablu SATA, deoarece de cele mai multe ori împiedică fluxul de aer al PC-ului, acţionând uneori ca o barieră în faţa aerului. Pentru a scăpa de această problemă, aveţi nevoie de:

- cablul IDE

- Cutter, cuţit sau orice alceva ascuţit

- sleeve

- Zip Ties (şoricei)

1. Luăm cuţitul şi întrepătrundem cablul din 4 în 4 fire:

15660d1231966898-pentru-imaginile-text-uploadati-pozele-aici-taiat.jpg

15661d1231966898-pentru-imaginile-text-uploadati-pozele-aici-taiate4.jpg

2. Răsucind mufa IDE la 90 de grade, introducem sleevul peste cablu:

15662d1231966898-pentru-imaginile-text-uploadati-pozele-aici-sleevef.jpg

3. La fiecare capăt, strângem sleevul cu şoricei:

15663d1231966898-pentru-imaginile-text-uploadati-pozele-aici-ties.jpg

4. Montăm cablul înapot în PC şi ne bucurăm de aspect :D.

:pct:

Imaginile sunt luate de pe mygarage.

Posted

Eu nu vad rostul. Pt ce-i trebuie haine unui cablu din carcasa?

Cica circula aerul mai bine.

Sincer, tare ma tam ca circula mai bine lasandu-l despicat.

fWy1P.gif

Posted

Huh? Odata ce l-ai fixat intr-un loc, acolo ramane nene. Plus de asta, daca e sa se incalceasca, se intampla oricum.

Aspectul interior nu prea conteaza :-?. Eh, daca ai carcasa din sticla cu lichid and shit...

fWy1P.gif

Posted

Si cu ce te satisface pe tine ca ai, nu stiu, luminite de craciun intr-un spatiu inchis? Marog, whatever you say:p.

fWy1P.gif

• Moderators
Posted

Sa fim seriosi, daca mai ai cablu IDE, nu cred ca te mai intereseaza sa ii faci sleeve. Pe pc-ul ala nu poti face cable management... Totusi e interesant ce-a facut cine a facut chestia aia.

Posted

Sa fim seriosi, daca mai ai cablu IDE, nu cred ca te mai intereseaza sa ii faci sleeve. Pe pc-ul ala nu poti face cable management... Totusi e interesant ce-a facut cine a facut chestia aia.

corect! pt 1 maxim 2 cabluri cat aia in unitatea aia nu incurca asa tare sau mai bine zis nu are ce sa se incalzeasca... n-are cum la performantele alea

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.