Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua .Am si eu o problema cu calculatorul, incerc sa joc si eu niste jocuri si din pacate imi merg in reluare: resident evil 4, resident evil 5, need for speed underground 2 etc. si zic ca configuratiile sunt destul de bune o sa va arat niste screen

PhotoShare(2).png

PhotoShare(3).png

PhotoShare(4).png

PhotoShare(5).png

De unde poate fi problema?. Multumesc

Posted

la tine e de la windows nu cred cai de la sistem.ai windowsul cu licentaa?ceva nu se pupa undeva.eu ca daca jocurile sunt luate dep e torrenti iti recomand sa cauti acolo raspunsul deoarece te vor ajuta mult.eu cand am tras am si citit ce fel de probleme intampina lumea la jocuri si daca am avut ceva si nu mia mers am gasit raspunsuriile acolo. au fost jokuri care nu le am dar de cat da acelea numarate pe deget in jur de 5 in atatia ani.Verifica jokul,mai tragel si din alta parte,verifica Windowsul,verifica updaturile sistemului sa fii la zii mai ales cel audio si cel video. bafta

Posted

vorba lu paul, se poate sa mearga windowsu greoi si at jocurile ii pun capac..

unde ti se situeaza procesorul si memoria ram cand faci chestii simple, gen messenger, eventual o muzica?

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Multe posibilitati:

-Lipsa driver/e

Dai click dreapta pe my computer si selectezi manage. Apoi de pe stanga selectezi device manager. Daca iti lipseste vreun driver o sa ti se extinda plusurile alea si o sa-ti zica daca n-ai ceva instalat... daca da pune un printscreen.

-Virusi

Scaneaza cu un antivirus un full scan sa vezi daca nu ai musafiri nepoftiti.

-Poate fi de la joc fiindca e luat de pe torenti cum s-a mai spus. De regula e bine sa te uiti in comentarii si sa te uiti sa aibe cat multe comentarii pozitive. In comentarii poti gasi o rezolvare sau sa afli daca a mai avut o astfel de problema

P.S. ai incercat cum a zis GoH? cu setarile la minim sau medium? In print screenurile tale arata ca jocul acela merge la minim, dar e la limita, poate din cauza aia nu-ti merge foarte bine.

• 2 months later...
Posted

Am si eu o problema asemanatoare. Am un pc cu configuratia: procesor intel pentium 4 2533 mghz, ram 1gb, placa video 64 mb radeon 7000, win xp sp 3 descarcat. La gta 3 imi merge cu setarile la minim cum imi mergea pe un pc vechi fara placa video agp si ram 256 mb. Ce ar putea avea?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.