Jump to content

Mouse Cu Ventilator


Pavilion

Recommended Posts

Vi s-a intamplat pana acum ca in timpul unei sesiuni intense de gaming sa va transpire mana pe mouse? Daca da, ThermalTake are solutia pentru voi: mouse-ul Black Element Cyclone. Acesta tine de gama eSports, masoara 124*67*42 mm, este echipat cu un senzor laser de 6500 dpi (senzitivitate ajustabila de la 100 dpi in sus), si permite atasarea unui mic ventilator de 30 mm.

Acesta are un locas special in partea din fata, langa cablul de 1.8 metri lungime teminat intr-un conector USB aurit. Se invarte la maxim 6000 rpm, generand la nivelul mainii un flux de aer de numai 2.7 cfm (insa suficient pentru a usca orice urma de transpiratie), la un zgomot de 21.7 dB.

Mouse-ul pune la dispozitia utilizatorului noua taste complet programabile, ce accepta si macro-uri, pana la cinci profiluri diferite putand fi salvate pe memoria interna de 128 KB. Black Element Cyclone are si greutatea ajustabila, prin intermediul a cinci discuri de cate 4.5 grame fiecare, si este impodobit de LED-uri colorate dupa preferinta fiecaruia (rosii, albastre, verzi, roz sau bleo).

Tastele sunt garantate la minim cinci milioane de apasari, iar lateralele mouse-ului sunt acoperite de material cauciucat pentru o mai buna priza. ThermalTake nu ne comunica si un pret pentru Black Element Cyclone, insa avand in vedere ca modelul fara ventilator pleaca de la 200 lei, ne putem astepta la un minim de 300 lei pentru noua versiune. Nici data exacta a lansarii nu a fost stabilita.

526x226xThermalTake_Black_Element_Cyclone_mouse.jpg.pagespeed.ic.S591BnybzQ.jpg

Articol original: Mouse cu ventilator | ArenaIT

Link to comment
Share on other sites

si pretul? vreaaaauu pretul !!!!! cat este pretul? ce scor areee? pai scrii articcol si nu pui pret?RUSSSSINEEEE!!!!

beleste ochii man >.<

insa avand in vedere ca modelul fara ventilator pleaca de la 200 lei, ne putem astepta la un minim de 300 lei pentru noua versiune. Nici data exacta a lansarii nu a fost stabilita.

love is a verb
Love is a doing word

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.