Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Am primit de la munca un iPhone 4 (NOT S), si am fost desemnat responsabil cu suportul pentru mail si wireless.O sa ziceti, pai si ce e asa de greu sa configurezi un mail sau sa conectezi la wifi pe smartphone-uri in general, cu ce e diferit pentru iphone? Pai, nu e diferit deloc, fie ca e iOS sau Android. Dar vorbim de retele dezvoltate, multinationale, cu baze de date comune. eh, aici se complica putin lucrurile. Clientul de mail trebuie sa fie dedicat, si configurat in asa fel incat sa functioneze si pe telefon sub forma de webmail, wireless-ul este acelas in toate tarile si se aplica la politicile utilizatorilor si-asa mai departe. Eh, poveste lunga si probabil neinteresanta. Ideea e ca fiind responsabil pe partea asta a trebuit sa "redactez" niste proceduri de conectare/deconectare la wifi si mail. Textul e usor de facut, dar ideea e ca, trebuia sa fie si imagini. M-am tot chinuit eu sa aflu cum se face screenshot si pana la urma am aflat. E chiar simplu, nu e nimic complicat, dar poate unii nu cunosc lucrul asta

Rezolvare: Se tine apasat pe butonul rotund, singurul buton de pe ecranul iPhone si se apasa butonul de "power" deasupra display-ului (langa mufa jack - iphone4, nu stiu cum e la celelalte).

vedeti imaginea de mai jos

iphone.png

• Upvote 2

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.