Jump to content

Recommended Posts

Posted

Daca ati jucat Diablo 3 si ati observat ca merge greu cateodata, atunci trebuie sa stiti ca a existat un motiv destul de bun. 6.3 milioane de utilizatori s-au jucat pe serverele Batlle.Net in prima saptamana de la lansare, iar 3.5 milioane de licente (download sau pachet) au fost cumparate in primele 24 de ore de la punerea in vanzare a jocului.

Aici, a jucat cineva jocul pana acum ? Cum vi se pare :D ?

diablo3banner600.png

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

E prea supraapreciat dupa parerea mea, exact ca Skyrim.

Nu stiu, poate ca nu este genul meu, dar din cate am inteles de la persoane care au asteptat cu sufletul la gura lansarea, se bazeaza pe aceeasi poveste ca si I si II, diferentele fiind mici (lasand grafica la o parte)

fWy1P.gif

Posted

E prea supraapreciat dupa parerea mea, exact ca Skyrim.

Nu stiu, poate ca nu este genul meu, dar din cate am inteles de la persoane care au asteptat cu sufletul la gura lansarea, se bazeaza pe aceeasi poveste ca si I si II, diferentele fiind mici (lasand grafica la o parte)

E cam aceasi poveste, insa nu prea ai ce sa povestesti la un joc de genu.. tre sa omori pe nenea mare si rau (diablo), si ca sa ajungi la el tre sa treci de ajutoarele lui...

Insa avem clase noi, ceea ce creaza un gameplay diferit de diablo 2

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Cu exceptia ca se pot face foarte multi bani de pe urma lui , in rest nu e nimik de gameplay , totul se bazeaza pe vanzare/cumparare pt pvp :) .

Am un prieten care deja a facut 60 euro din vanzarea de gold

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.