+Pavilion Posted May 27, 2012 Report Posted May 27, 2012 Cum vi s-a părut concursul? Mie un mare r*hat ... c'mon, ies puicuţele alea pe locu' 2 şi noi nu luăm nici măcar 6 - 7? DAR, ca în fiecare an, ţările vecine sau cele din fosta URSS s-au votat între ele .
+Lus Posted May 27, 2012 Report Posted May 27, 2012 Nu l-am urmarit, dar la melodia cu care am intrat, nici nu ma asteptam sa intram in finala.
gaby Posted May 27, 2012 Report Posted May 27, 2012 Am auzit dimineata ca Romania a iesit pe locul 12, nu m-am uitat la concurs, locul 12 din 12, sau, a mai fost cineva dupa noi ? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+GodsOtherHand Posted May 27, 2012 Report Posted May 27, 2012 neh, locu 12 din 10 love is a verb Love is a doing word
gaby Posted May 27, 2012 Report Posted May 27, 2012 (am inteles ca 12 din 14 ) Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+alex008 Posted May 27, 2012 Report Posted May 27, 2012 a fost locul 12 din 26 prestatia a fost slaba dar i s-au gasit deja scuze. In semifinala nu i-a mers casca si cica inainte de finala mama ei a dat presei stirea ca e inca virgina si astea 2 au afecatt-o mult. Mie imi pare mai rau pentru Danemarca sau UK si Ungaria care chiar au cantat fain. 1
+GodsOtherHand Posted May 27, 2012 Report Posted May 27, 2012 ea e virgina si eu sunt bill gates! 2 1 love is a verb Love is a doing word
+Pavilion Posted June 3, 2012 Author Report Posted June 3, 2012 Mda... o prostie. De ce? Melodia din Cipriu, Grecia, chiar Ucraina meritau TOP 10.
+PAUL-XX Posted June 3, 2012 Report Posted June 3, 2012 nu mam uitat din cauza ca stiam ca iara suntem dati deoparte si plus ca nu stiu cate melodi ca cea din semifinala au fost mai bune dar a noastra a fost plina de energie sa nu uitam ca nu conteaza cat de proasta e melodia sau cei care o canta la noi romanii,e vb ca noi chiar stim sa inventam cate ceva pe scena si sa ne descurcam chiar si fara casca plus ca ea,cantareata nu a realizat ca deja a ajuns la un nou nivel.acela ea canta si dea stii melodia pe derost plus toate datele tehnice.exemplu cand sa asezat pe toba mergand cu spatele.decy totusy
+Pavilion Posted June 4, 2012 Author Report Posted June 4, 2012 True. C'mon guys, melodia merita să fie printre primii 5, nu pe locul 16.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now