gaby Posted August 3, 2007 Report Posted August 3, 2007 Nu va apucati sa construiti serverul daca va lipsesc urmatoarele: - Windows XP service pack 2 - Un procesor la cel putin 2 ghz cu cel putin 256 RAM - Conexiune la net de preferabil prin fibra optica - Ip routabil/port forword - Spatiu pe disc 1-2 gb Fisiere ce trebuiesc descarcate: - HLDSupdatetool => http://www.steampowered.com/download/hldsupdatetool.exe - no steam patcher => http://files.filefront.com/NoSteamPatcher/.../fileinfo.html - esf beta 1.2.3 => http://halflife2.filefront.com/file/Earth_...Installer;38840 - EVM => http://www.esf-world.de/index.php?c=filein...p;file_id=26973 - models patch(dati click pe downloadul acela mic)=> http://downloads.looki.de/?page=files&file_id=29990 I. Instalarea serverului 1.Se creaza un director unde urmeaza sa se fie instalat serverul de exemplu C:\hlds 2.Deschidem hldsupdatetool.exe si dam click pe Next, apoi pe I Agree si ajungem la destination folder. Aici apasam Browse si selectam drive-ul C, apoi dublu click pe directorul hlds. OK, ne spune ca directorul exista deja, apasam Yes, apoi Next pana la sfarsit. 3.Urmatorul pas se face din command line-ul DOS. Ca sa ajungem in command line, mergem in Start, Run, scriem cmd si apsam OK. Odata ce a aparut command prompt-ul, schimbam directorul cu cel in care am instalat file-ul de mai sus. Asta se face prin comanda: cd c:\hlds 4.Acum, downloadam fisierele, totul poate dura cateva minute. In functie de conexiunea la internet, aceasta la cateva ore. Din nou, in command prompt scriem urmatoarea comanda: hldsupdatetool.exe -command update -game valve -dir . II. Instalarea modului ESF Se deschide esfb1.2.3 care l-am descarcat mai devreme si il instalam in c:\hlds III. Patch-uirea serverului pentru a accepta clienti NOSTEAM Deschidem hldsw32-emporio.rar si il extractam in C:\HLDS IV. Server.cfg Aici stergem tot ce este in server.cfg si scriem urmatoarele: cl_cmdrate "55" cl_updaterate "50" deathmatch "1" decalfrequency "120" edgefriction "2" fakelag "0" fakeloss "0" hostname "numele serverului" hpk_maxsize "2" lservercfgfile "listenserver.cfg" mapcyclefile "MapCycle.txt" mp_allowmonsters "0" mp_allowsensubeans "1" mp_chattime "10" mp_consistency "1" mp_dbrespawntime "30" mp_decals "100" mp_footsteps "1" mp_forcerespawn "1" mp_fraglimit "0" mp_friendlyfire "0" mp_gamemode "1" mp_laydowntime "1.5" mp_lockmodels "1" mp_logecho "0" mp_logfile "1" mp_melee "1.0" mp_multipleps "1" mp_nomeleehittime "2.0" mp_plcatchup "1" mp_realteams "1" mp_teamlist "Good;Evil" mp_timelimit "100" mp_weaponstay "0" mp_wishlimit "10" pausable "0" precache "1" r_decals "100" r_mirroralpha "0" r_mmx "1" rate "8200" rcon_password "o parola ca sa poti controla serverul de la distanta" servercfgfile "server.cfg" sv_accelerate "10" sv_aim "1" sv_airaccelerate "10" sv_airmove "1" sv_allowownload "1" sv_allowupload "1" sv_bounce "1" sv_cheats "0" sv_clienttrace "3.5" sv_clipmode "0" sv_contact "email-ul tau" sv_friction "4" sv_gravity "800" sv_lan "1" sv_maxrate "9000" sv_maxspeed "5000" sv_maxunlag "0.5" sv_maxupdaterate "60" sv_maxvelocity "5000" sv_minrate "4000" sv_minupdaterate "1" sv_proxies "1" sv_send_logos "1" sv_send_resources "1" sv_stepsize "12" sv_stopspeed "100" sv_timeout "1000000000" sv_unlag "0" sv_unlagpush "0" sv_unlagsamples "1" sv_voiceenable "0" sv_wateraccelerate "10" sv_wateramp "0" sv_waterfriction "1" voice_enable "1" V.Instalarea modului EVM Deschidem evolution x = evm 2.0 care l-am descarcat mai devreme si il instalam in c:\hlds. Urmeaza configurarea amx-ului din folderul esf/addons/amxmodx/configs/amxx.cfg am sa va explic si eu nijte cvaruri mai importante: amx_password_field "_pw" poate cel mai important cvar. Ce trecem aici, vor trebui adminii nostri sa scrie in consola inainte de a se conecta la server.De ex punem ??€? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Nameless Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 de unde imi iau si eu jocu dar sa pot juca in retea:)
gaby Posted October 15, 2007 Author Report Posted October 15, 2007 pai jocul il poti lua de pe dc++ sau alte surse asemanatoare, se numeste Esf si este un mod al jocului half life cum este si counter strike-ul ! ca sa il poti juca in retea trebuie ca persoana cu care vrei sa joci sa aiba si ea jocul, in rest e acelasi lucru ca la counter strike ! Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Nameless Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 pai jocul il poti lua de pe dc++ sau alte surse asemanatoare, se numeste Esf si este un mod al jocului half life cum este si counter strike-ul ! ca sa il poti juca in retea trebuie ca persoana cu care vrei sa joci sa aiba si ea jocul, in rest e acelasi lucru ca la counter strike ! ← dar nush care dintre ele sunt bune.......unele jocuri sunt cu 2 transformari altele cu 3 eu vreau cu toate transformarile
gaby Posted October 16, 2007 Author Report Posted October 16, 2007 vezi ca sunt niste patch-uri pentru asta ! nu le stiu exact numele ... dar ia si tu ultimul patch Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Th3 Dark Princ3 Posted November 18, 2007 Report Posted November 18, 2007 esf m-am plictisit cate chestii am bagat in el aveam 34 de fighteri si planuiesem sa ne facem server de esf dar esf nu se compara cu cs-ul
Th3 Dark Princ3 Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 trebuie sa instalezi in hl esf 1.2.3 beta apoi esf patch apoi ecx rc 1 sau rc 2 vezi ce gasesti pe odc
alex1000 Posted May 26, 2008 Report Posted May 26, 2008 salut am facut tot ce scria acolo mai putin partea cu adminul,Evm lam instalat gaby dar cand dau conect la serverul meu imi spune : Invalid CD Key . comenzile alea in care cfg trebuie sa le bag , ala care este in :E:\Server Esf\esf ? daca da asa am facut !
gaby Posted May 26, 2008 Author Report Posted May 26, 2008 nu, scrie clar, in server.cfg. mai revizuieste odata tutorialul, trebuie sa iasa... probabil ai gresit pe undeva inafara de partea cu server.cfg ... succes Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
alex1000 Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 gaby numai pot sa dawnloadez al 2-lea fisier - no steam patcher .... da-mi un alt link de unde il pot lua daca sti .
gaby Posted May 28, 2008 Author Report Posted May 28, 2008 uite un link nou: http://files.filefront.com/NoSteamPatcher/...;/fileinfo.html *updatat si in primul post Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Ionutzik Posted June 1, 2008 Report Posted June 1, 2008 sal frate ! imi poti da oleak de detalii la partea cu addons adik unde sa-l pun in cstrike sau esf un fisier nou si cu ink o chestie ! unde sa modific server.cfg.??
gaby Posted June 2, 2008 Author Report Posted June 2, 2008 sal frate ! imi poti da oleak de detalii la partea cu addons adik unde sa-l pun in cstrike sau esf un fisier nou si cu ink o chestie ! unde sa modific server.cfg.?? ← esf/addons/amxmodx/configs III. Patch-uirea serverului pentru a accepta clienti NOSTEAM Deschidem hldsw32-emporio.rar si il extractam in C:\HLDS IV. Server.cfg Aici stergem tot ce este in server.cfg si scriem urmatoarele: dupa ce dezarhivezi hldsw32-emporio.rar in C:\HLDS (sau oricare alta partitie[in care ai creat serverul bineinteles]) trebuie sa ai un fisier numit server.cfg in care scri liniile de mai sus (primul post). Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Guest CoSmiNnN Posted June 30, 2008 Report Posted June 30, 2008 mah eu nu pot sa descarc EVM datimi alt link pls care stie comenzile ptr admin???...sa dau KL
gaby Posted June 30, 2008 Author Report Posted June 30, 2008 uite aici un link de descarcare pentru EVM: http://esf-world.gamers-desire.de/index.php?act=view&id=907 am scris comenzile unui admin in primul topic: Access flags: a - immunity (can't be kicked/banned/slayed/slapped and affected by other commmands) ; b - reservation (can join on reserved slot) ; c - amx_kick command ; d - amx_ban and amx_unban commands ; e - amx_slay and amx_slap commands ; f - amx_map command ; g - amx_cvar command (not all cvars will be available) ; h - amx_cfg command ; i - amx_chat and other chat commands ; j - amx_vote and other vote commands ; k - access to sv_password cvar (by amx_cvar command) ; l - access to amx_rcon command and rcon_password cvar (by amx_cvar command) ; m - custom level A (for additional plugins) ; n - custom level B ; o - custom level C ; p - custom level D ; q - custom level E ; r - custom level F ; s - custom level G ; t - custom level H ; u - menu access ; z - user (don't use that access flag with admins! Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Guest CoSmiNnN Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 nu atea mah gaby.....si ii naspa EVM asta si vechi luati ECX_Big_Pack_v8.4 e cel mai nou si mai marfa.....si gaby este un plugin care il vreau eu ca sa dau la playeri kl ca sal pot face pe sjj4 sa nu stau sa cer la dragin de atatea ori......nu sti de unde pot sal iau???
gaby Posted July 1, 2008 Author Report Posted July 1, 2008 din pacate nu... daca aflu ceva voi reveni. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
chester Posted October 21, 2008 Report Posted October 21, 2008 sall...am facut cum e acolo si imi baga o eroare... Cache_TryAllock 1796080 is greater then free hunk ..pls help ! Try Again Never !
gaby Posted November 9, 2008 Author Report Posted November 9, 2008 Aceasta eroare vine din cauza ca nu ai suficienta memorie ramasa pentru rularea jocului. You dont have enough free memory left to run the game. Rezolvarea pentru aceasta eroare ar fii urmatoarea: 1.) Elibereaza din memorie (inchide din aplicatiile deschise) 2.) Sterge din caracterele (AMXX/models) jocului 1.) Free up more memory or add more RAM 2.) Remove some of the characters from the game (Characters as in the AMXX files for those characters removing the models wont do a thing) Daca asa nu merge, incearca sa te duci Userconfig.cfg, Config.cfg, Autoexec.cfg si sterge tot ce tine de "gamma". Sterge si: "gamma_pleasedontdeleteme 5.0" Documentatie pe care poti sa te uiti si tu: http://forums.thecatacombs.net/showthread.php?t=101663 si http://esf-world.gamers-desire.de/forum/in...topic=1833&st=0 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
DarkSaiyan Posted March 20, 2009 Report Posted March 20, 2009 deci eu nu gasesc server.cfg in c:\hlds dupa ce am dezarhivat hldsw32-emporio.rar..dc nu-mi apare?
gaby Posted March 20, 2009 Author Report Posted March 20, 2009 Nu e nimic. Il poti crea folosind notepad. (start -> all programs -> accessories -> notepad) In notepad, scrii: cl_cmdrate "55" cl_updaterate "50" deathmatch "1" decalfrequency "120" edgefriction "2" fakelag "0" fakeloss "0" hostname "numele serverului" hpk_maxsize "2" lservercfgfile "listenserver.cfg" mapcyclefile "MapCycle.txt" mp_allowmonsters "0" mp_allowsensubeans "1" mp_chattime "10" mp_consistency "1" mp_dbrespawntime "30" mp_decals "100" mp_footsteps "1" mp_forcerespawn "1" mp_fraglimit "0" mp_friendlyfire "0" mp_gamemode "1" mp_laydowntime "1.5" mp_lockmodels "1" mp_logecho "0" mp_logfile "1" mp_melee "1.0" mp_multipleps "1" mp_nomeleehittime "2.0" mp_plcatchup "1" mp_realteams "1" mp_teamlist "Good;Evil" mp_timelimit "100" mp_weaponstay "0" mp_wishlimit "10" pausable "0" precache "1" r_decals "100" r_mirroralpha "0" r_mmx "1" rate "8200" rcon_password "o parola ca sa poti controla serverul de la distanta" servercfgfile "server.cfg" sv_accelerate "10" sv_aim "1" sv_airaccelerate "10" sv_airmove "1" sv_allowownload "1" sv_allowupload "1" sv_bounce "1" sv_cheats "0" sv_clienttrace "3.5" sv_clipmode "0" sv_contact "email-ul tau" sv_friction "4" sv_gravity "800" sv_lan "1" sv_maxrate "9000" sv_maxspeed "5000" sv_maxunlag "0.5" sv_maxupdaterate "60" sv_maxvelocity "5000" sv_minrate "4000" sv_minupdaterate "1" sv_proxies "1" sv_send_logos "1" sv_send_resources "1" sv_stepsize "12" sv_stopspeed "100" sv_timeout "1000000000" sv_unlag "0" sv_unlagpush "0" sv_unlagsamples "1" sv_voiceenable "0" sv_wateraccelerate "10" sv_wateramp "0" sv_waterfriction "1" voice_enable "1" [/code] Dupa aceea, mergi in meniul [b][color=orange]File -> Save as[/color][/b] In dreptul [b]File name[/b] scrii: [b][color=blue]server.cfg[/color][/b] La [b]Save as type[/b], selectezi [b][color=red]all files[/color][/b] Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
DarkSaiyan Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 am resuit sa gasesc...trebuia editat server.cfg din C:\HLDS\esf...apropo stii cumva cum pot sa-l fac cu ECX?
gaby Posted March 22, 2009 Author Report Posted March 22, 2009 Nu, dar uita-te putin pe aici: http://www.google.ro/search?hl=ro&q=esf+ECX&meta= http://www.google.ro/search?hl=ro&q=ecx&meta= http://halflife2.filefront.com/file/Earths...1_Release;78438 http://files.filefront.com/ECX+RC2/;8164933;/fileinfo.html Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now