Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, as dori sa stiu si eu daca este vreo problema daca instalezi IPB NULLED , si cum pot face asta. va multumesc mult, imi puteti lasa adressa de messenger sa va contactez eu daca doriti. o zi buna astept raspuns.

Posted

Salut,

Pentru un proiect serios/de durata este posibil sa intampini probleme cu producatorii script-ului, putandu-te trezi cu comunitatea in pom.

Asadar, cel mai bine ar fi sa lucrezi cu un script gratuit (PHPBB, MyBB, Smf, etc.), iar cand si daca iti vei putea permite/vei considera ca merita, sa cumperi o licenta IPB sau vBulletin.

O alta solutie, poti folosi IP Board 1.3 (versiunea gratuita a celor de la Invision Power Board), doar ca este cam veche, iar pe hosturi free s-ar putea sa nu o poti instala:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Nu este Host gratuit, am vazut la mai multi IPB Nulled de ceva vreme si nici in ziua de azi nu sa intamplat nimic de aceea am facut acest topic.

nu inteleg dece imi arata chestia asta:

25447108322707235298.png

daca imi puteti da un tutorial de instalare ar fi perfect va multumesc mult astept raspuns.

Posted

In general, producatorii scriptului nu isi pierd timpul sa dea jos 3 comunitati de counter strike facute pe IPB Nulled, mai ales daca sunt nesemnificative.

Insa, daca se gaseste vreun binevoitor care sa raporteze comunitatile in cauza: http://community.invisionpower.com/topic/334741-reporting-a-nulled-software/, este foarte posibil sa existe probleme.

Tutorialul pe care-l ceri, nu te va ajuta sa scapi de acea "eroare", deoarece aceasta iti spune ca nu ai introdus licenta (cheia de activare). Asadar, versiunea descarcata de tine, probabil nu este una nulled, ci varianta originala.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 6 months later...
  • Moderators
Posted

Fâs fâs.

Forumul http://forumcore.net/ care oferă spre download atâtea fişiere IPB, vBulletin şi XenForo foloseşte nulled. E în viaţă şi azi, cu 43,849 de utilizatori!!!

Am mai raportat o comunitate care foloseşte nulled şi trăieşte şi acuma :-? ...

• 1 month later...
  • Moderators
Posted

Mda, nu mai e fâs fâs.

O comunitate a fost raportată la IPS nulled de vreo 10 ori (IP-uri diferite) în cursul zilei de azi, pentru ca administratorul să primească următorul email:

Unauthorized Use of Invision Power Board Show Details FromIPBSales   Toalin*****@yahoo.com  Mr.Alin ******
We've been informed that you,as administrator of ****.ro,having IP: *****,to Domain: ns. *******.ro,are guilty of online fraud,by using an illegal script in invision power board.We do research coming days,and,if this is true,we will be forced to close your domain and get fined according to law.You must hereby notified that online fraud and the use of pirated products is punishable by a fine ranging from 10,000 dollars, depending on the damage created and imprisonment between 3 and 10 years.We sent a notice to Romanian Police, who will inform you about what you need to do.
  • Moderators
Posted

Gabrieleee, sa, se poate :)).

Dacă duci mouse-ul în dreapta jos la Community Forum Software by IP.Board şi nu te redirecţionează către Invision Power Services, folosesc nulled.

(mărog, am avut şi acces la AdminCP la ei şi ştiam sigur că nu au licenţă)

• Upvote 1
  • Moderators
Posted

Cam da :)).

Cazul meu a fost ceva mai special: am trimis mass la toata lista sa ii raporteze la IPS, am postat pe cele 2 forumuri invision power (romania si cel oficial din SUA) si am mai postat pe un dita-mai forum :-?

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Deci peste 50% din forumurile ce folosesc serviciile celor de la Invision Power Service (cică), au versiunea nulled :)) .

Idem ... chiar si la mine ma redirectioneaza acolo cand apas .. si nu am :D (nu ma parati) :)))

• Upvote 1
  • Moderators
Posted

Idem ... chiar si la mine ma redirectioneaza acolo cand apas .. si nu am :D (nu ma parati) :)))

Cel mai probabil folosesti versiunea retail :)

Posted

Ce semnătură are :))))

Înainte de a folosi IPB nulled, aveţi grijă să nu primiţi un email asemănător:

Unauthorized Use of Invision Power Board Show Details FromIPBSales To alin*****@yahoo.com Mr.Alin ******
We've been informed that you,as administrator of ****.ro,having IP: *****,to Domain: ns. *******.ro,are guilty of online fraud,by using an illegal script in invision power board.We do research coming days,and,if this is true,we will be forced to close your domain and get fined according to law.You must hereby notified that online fraud and the use of pirated products is punishable by a fine ranging from 10,000 dollars, depending on the damage created and imprisonment between 3 and 10 years.We sent a notice to Romanian Police, who will inform you about what you need to do.
  • Upvote 2
  • 2 weeks later...
  • Moderators
Posted

Nu, dar cine ar face-o?

Oricum, alarmă falsă :(. Emailul acela era trimis de invisionpower@yahoo.com ... Nu a inchis nimeni nimic. Oricum, nu se complica ei cu forumuri d'astea de gaming, unde de cele mai multe ori proiectele nu sunt prea serioase. Cel mult trimit email la firma de host.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.