Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tot la Computex 2012 Corsair a completat familia de module RAM Dominator cu o noua serie: Platinum. Aceasta adauga peste memorie de inalta frecventa cu un cooler DHX LED-uri ornamentale albe dispuse intr-o bara suplimentara. Dar acestea pot fi detasate si inlocuite cu altele similare, de culori diferite, ce vor fi ulterior comercializate de Corsair.

550x401xCorsair_Dominator_Platinum_2666MHz.jpg.pagespeed.ic.0xrer5Coj-.jpg

Kiturile Dominator Platinum sunt dual sau quad channel, au capacitati de pana la 64 GB, si frecvente de maxim 2800 MHz. Voltajul este in general de 1.5 V, insa poate urca in unele cazuri si la 1.65 V. Si toate modulele sunt compatibile cu tehnologia de monitorizare Corsair Link, si cu profilul XMP 1.3 de la Intel. Iar garantia este pe viata.

Toate kiturile sunt in tabelul de mai jos. Cele mai interesante trei insa nu au inca un pret.

459x255xCorsair_Dominator_Platinum_06-06-2012.gif.pagespeed.ic.22Pnq2Ls56.png

Sursa: ArenaIT.Net

• Upvote 1

SUCCESS.The only place you'll find success before work it's in the dictionary.

Posted

alea de servere suporta cu sutele :-j

Procesor de ce nu? Astea pe 64 ar trebui sa suporte tera de rami.. (cred).

oricum, Win7 Ultimate suporta pana la 192GB

A 64-bit register can store 264 = 18446744073709551616 different values, a number in excess of 18 quintillion. Hence, a processor with 64-bit memory addresses can directly access 264 bytes of byte-addressable memory.

deci...cateva milioane de tera daca am inteles eu bine :D (asta e limitarea procesorului)

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.