Jump to content

Recommended Posts

Posted

offtopic:

deobicei un hard-reboot forteaza primirea unui nou id.

ca sa faci asta, loveste fiecare piesa incet cu cel mai mare ciocan care il gasesti. de preferabil pana se indoaie usor, si apoi o indoi la loc.

dupaia la arunci la gunoi si cu noul calculator, nu mai juca toate tampeniile. ull be fine.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

offtopic:

deobicei un hard-reboot forteaza primirea unui nou id.

ca sa faci asta, loveste fiecare piesa incet cu cel mai mare ciocan care il gasesti. de preferabil pana se indoaie usor, si apoi o indoi la loc.

dupaia la arunci la gunoi si cu noul calculator, nu mai juca toate tampeniile. ull be fine.

wtf:)), si eu care credeam ca ai o solutie reala :(.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators
Posted

Users pe Vista = Documents and settings pe XP.

Si admin e cel mai probabil userul pe care lucrezi/joci tu deobicei cand intrii pe calculator. Nu stiu cum l-ai denumit..

• Upvote 1
Posted

gabi si dan va multumesc mult,am incercat ce este in acel video,am facut tot dar nu mi-am rezolvat problema.app Godsotherhand ms pentru sugestii,nu am jucat cu acele "prostii" de care zici,am luat ban din alta cauza(nu are rost sa iti explic pentru ca oricum nu ma vei crede si nici nu cred ca vrei sa stii)

Bafta in continuare

Posted

VMware Workstation is a virtual machine software suite for x86 and x86-64 computers from VMware, a division of EMC Corporation, which allows users to set up multiple x86 and x86-64 virtual machines (VMs) and use one or more of these virtual machines simultaneously with the hosting operating system. Each virtual machine instance can execute its own guest operating system, including Windows, Linux, BSD variants, and others. In simple terms, VMware Workstation allows one physical machine to run multiple operating systems simultaneously, whereas other VMware products help manage or migrate VMware virtual machines across multiple physical host machines. Workstation is sold and developed by VMware; VMware Player is a similar program with fewer features supplied free of charge.

Asadar, VmWare Workstation este un software ce creaza masini virtuale. Probabil ca a rulat jocul intr-o astfel de masina virtuala.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.