Jump to content

Recommended Posts

Posted

mdaa.. sunt prost =))

Asa am facut =)) Am apasat cum arata sageata rosie... dar trebuie apasat cum arata sageata portocalie? =)) sau cum arata cea rosie? Si cam cat de tare sa trag ca mi se misca placa de baza de cici ca acuma iese si se rupe

z3RIT.jpg

• Moderators
Posted

Apesi pe clapa aia cum ai pus tu sageata portocalie, apesi tare, prinzi mufa.. si tragi, daca nu iese din prima, misti in stanga si in dreapta de-alungul mufei ca sa se slabeasca. E si normal sa fie asa de greu de scos (defapt nu e greu, ti-e frica tie), ca aia nu prea e miscata.

Dar ai grija, pune cealalta mana pe placa de baza, ca nu indoi placa de baza, ca dupaia o sa ai alte probleme.

• Upvote 1
Posted (edited)

Multumesc tuturor pt sfaturi si pareri si mai ales ca m-ati suportat. Dupa o lupta grea in sfarsit am reusit sa montez sursa, nu fara peripetii =)). Care au fost peripetiile? Pai abia am scos mufa de 20|+4, abia am bagat-o... adica a intrat ff usor dar nu am auzit sa faca clank =)), am scos ramii sa am loc si cand i-am bagat i-am pus in alte sloturi si nu mi-a ajuns sa bibuie de 2 ori si nu aveam ecran si am crezut ca am scos vreun cablu, dar in cele din urma mi-a zis un var ca poate fi de la placa video sau RAM... Totu e bine cand se gata cu bine.

Mai jos am pus un screen. E ok?

yQydU.png

Edited by alex008
Posted

La 12V sper că indică super eronat. Adică o sursă nu are voie să depăşească decât cu maxim 10% voltajul impus.

Adică: în cazul 12V: 12 + 12 * 10 / 100 = 12 + 1.2 = cam 13V MAXIM. La tine văd că bagă 14V.

În BIOS ce spune?

Posted

Foarte buna observatie Pavilion.

In BIOS am urmatoarele:

CPU Temperatures 37 grade

MP Temperature 40 grade

CPU FAN 2576 RPM

VCore Voltage 1.248 V

3.3 V Voltage 3.312 V

5 V Voltage 5.068 V

12 V Voltage 11.985 V

Dar in Everest imi apare urmatoarea acum

kBR5d.jpg

Posted

În componente.

La faza cu 3.3, 5 şi 12V cu 10% sunt numai pentru acestea. La Vcore este stabilizator foarte bun pe placa de bază, deoarece trebuie să bage exact cât curent ai stabilit în BIOS. Nu are voie să bage prea mult.

Posted

Da, dar ma gandesc ca 12 V se duc la nush placa de baza prin aia de 24 de pini sa zicem... aia de 3V se duc la nush ce... Ma gandesc ca, componentele nu primesc acelasi curent.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.